reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

a widziałaś Rozdzielenie na Prime?
Nie. Dziękuję! 😊
@Avy obczaj serial Barbarzyńcy na netflixie.
Super, dziękuję! 😊
Ciężko mi powiedzieć bo ja pierwsze odchaczyłam Uwięzione i w sumie wciągnęły, ale oczywiście co sezon to słabszy 😬 na Orange is the news Black wymieniałam i nie obejrzałam do końca wszystkich sezonów. Queen of the south oglądałaś?
Nie. Dziękuję!

No to teraz mam co oglądać 😁

reklama
Kurde to ja zaczęłam Orange is New Black i nie weszło. W ogóle się nie wciągnęłam.
W ogóle cieżko mi się wciągnąć w serial albo film. Teraz mamy zamiar zacząć Peaky Blinders. Kurde ten główny bohater nie jest super przystojny, ale jest takim bad assem, że jestem jego 😅
Tommy Fookin Shelby ❤️
Rany, niech już będzie 21 lipca! 😁

Tez uwielbiam ten serial i ta muzyka😍😍😍 ogolnie ja przepadam za serialami kryminalnymi, i te, ktore są oparte na prawdziwych wydarzeniach. Lubię wszelkie seriale w tej tematyce:
"Kto porwał Madeleine McCann "
"Morderstwo po amerykańsku"
"American Crime Story: Sprawa O.J. Simpsona"
"Dirty John"
Ale ostatni najnowszy
....I tak po prostu.... też obejrzałam, takie seriale traktuje jako odmóżdżenie, ostatni sezon Wiedzmina nie wciagnął mnie... zdecydowanie wolę bardziej Grę o Tron i Wikingów z tych klimatów fantasy.... Przyjaciele - owszem jakies wyrwane odcinki, nigdy od deski do deski, serial o grzybach - totalnie nie rozumiem, gdy piszą o nim, że jest mega, dla mnie jakiś taki nudnyyyyy
Dla mnie Gra o tron to najlepszy serial ever. Niby na początku nie byłam przekonana, bo te czasy to nie moje klimaty, ale wciągnęłam się szybko. Nie mogłam się doczekać, żeby obejrzeć kolejny odcinek.

Dla mnie Gra o tron to najlepszy serial ever. Niby na początku nie byłam przekonana, bo te czasy to nie moje klimaty, ale wciągnęłam się szybko. Nie mogłam się doczekać, żeby obejrzeć kolejny odcinek.
To dla mnie akurat Gra o tron była dobra, ale nie porywająca w pierwszym odbiorze. Oglądałam na bieżąco, a wcześniej książek nie czytałam i zdarzało się, że powrót do danego wątku był po prawie dwóch miesiącach. Więc wszystko mi się pieprzyło.
Później widziałam jeszcze raz i już mi się podobało zdecydowanie bardziej 😊

Melduję po nieprzespanej nocy, że test nadal pozytywny 💕 jutro beta, żeby w poniedziałek zrobić jakiś sensowny przyrost.
Cudownie, jesteś moją nadzieją, że z dnia na dzień negatywny i nagle hiper pozytywny 😍😍😍😍
Z tym, że u mnie dziś negatywny, jestem prawdopodobnie 10 dni po

Załączniki

• Screenshot_20230707_070311_Flo.jpg
    Screenshot_20230707_070311_Flo.jpg
    138,1 KB · Wyświetleń: 83
  • 20230707_070833.jpg
    20230707_070833.jpg
    366,8 KB · Wyświetleń: 83
Ostatnia edycja:
reklama
To dla mnie akurat Gra o tron była dobra, ale nie porywająca w pierwszym odbiorze. Oglądałam na bieżąco, a wcześniej książek nie czytałam i zdarzało się, że powrót do danego wątku był po prawie dwóch miesiącach. Więc wszystko mi się pieprzyło.
Później widziałam jeszcze raz i już mi się podobało zdecydowanie bardziej 😊
Mam to samo.. za pierwszym razem oglądałam, bo wszyscy oszaleli na punkcie Got. Mnie nie porwało.. ale za drugim razem zakochaałam się i teraz często wracam. Ale do mnie przemawia wątek daenerys, głównie dla niej oglądałam

Do góry