Brownie1992
Moderator
Torent?Nie mam HBO
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Torent?Nie mam HBO
A ogladaliscie na netflixie 1899? Albo Peaky Blinders? A na HBO „To wiem na pewno”?Jak już jesteśmy przy temacie serialowym to polećcie coś do oglądania z chłopem. Mam wrażenie, że cały netflix i prime już obejrzeliśmy.
Ja to najbardziej lubię science fiction, ale chłop woli wojenne klimaty. I jak tu znaleźć kompromis?
Nie no, szanujmy się. Już wolę wykupić HBO Poszukam czegoś jeszcze na Prime i Netflixie a jak nie znajdę to wykupię sobie abonament i spróbuję Originalsów. Na HBO jest też Last of us, nie?Torent?
Taaak Peaky Blinders kocham 1899 też superA ogladaliscie na netflixie 1899? Albo Peaky Blinders? A na HBO „To wiem na pewno”?
JA JESTEM W TRAKCIE!!!Ja ostatnio oglądałam proszę się nie śmiać
Pamiętniki wampirów