reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Cudownie, jesteś moją nadzieją, że z dnia na dzień negatywny i nagle hiper pozytywny 😍😍😍😍
Z tym, że u mnie dziś negatywny, jestem prawdopodobnie 10 dni po
No nie powiem, jak u dziewczyn pink łapał betę po 5, a u mnie był biały, to już miałam niezły kryzys. Może się nie lubi z moim szczochem. Albo beta rzeczywiście wystrzeliła

Ładna kreska, trzymam kciuki żebyś się nie rozczarowała 😊

Przykro mi 😞 jak on się trzyma?
ogólnie to słabo to wszystko wyszło, jednak on chyba bardziej obserwował moją reakcję niż sam pokazał emocje 🤔 wczoraj mieliśmy wielkie plany z okazji 5 rocznicy zapoznania się 😬 ale jednak zostaliśmy w domu… i dobrze, bo na spokojnie omówiliśmy dalszy plan działania. Nie ma co się dłużej łudzić, trzeba wytoczyć cięższe działa💪🏻 zaczniemy od zmiany androloga i wybierzemy już klinikę pod IVF. Okazało się, że mój biedny mąż myślał, że te wyniki nas dyskwalifikują ale ja jednak myślę, że nie. Gotowa byłam czekać do jesieni z rozpoczęciem przygotowań, on czekać nie chce. Także zaczynamy działać 🫡

ogólnie to słabo to wszystko wyszło, jednak on chyba bardziej obserwował moją reakcję niż sam pokazał emocje 🤔 wczoraj mieliśmy wielkie plany z okazji 5 rocznicy zapoznania się 😬 ale jednak zostaliśmy w domu… i dobrze, bo na spokojnie omówiliśmy dalszy plan działania. Nie ma co się dłużej łudzić, trzeba wytoczyć cięższe działa💪🏻 zaczniemy od zmiany androloga i wybierzemy już klinikę pod IVF. Okazało się, że mój biedny mąż myślał, że te wyniki nas dyskwalifikują ale ja jednak myślę, że nie. Gotowa byłam czekać do jesieni z rozpoczęciem przygotowań, on czekać nie chce. Także zaczynamy działać 🫡
Świetnie, że jest taki zadaniowy i nie daje się przeciwnościom losu zdołować, ma na prawdę silny charakter, podoba mi się to. Trzymam kciuki za Wasze dalsze działania ✊✊🤞🤞

Też myślę, że ma super podejście. Że nie chce się poddać...
Mój chłop za dzieciaka przechodził świniankę i był pewny, że jest przez to niepłodny. Bardzo mu to ciążyło i od czasu do czasu wracał do tego tematu. Przed ślubem sam z siebie (chociaż ja byłam przeciwna) zrobił sobie badanie nasienia żeby się sprawdzić.. nie wiem czy on w tamtym momencie nie myślał o tym, żeby się rozstać gdyby coś było nie tak. Byliśmy już 9 lat w związku, ale miał myśl żeby się poddać...
Nawet jeśli magia odpuszczania nie działa, to nastawienie jest mega ważne. Dobrze, że twój stary chce walczyć

Przypominam! Dzisiaj 70 przysiadów!
jessie squats GIF
Zrobione.

reklama
Czyli wychodzi na to, że złe wyniki dały mu jeszcze większego kopa do działania. Trzymam za Was kciuki 🤞❤️

Do góry