reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

ja zaczęłam, bo poleciła mi koleżanka, ale nie weszło.
Ja w ogóle nie lubię filmów ani seriali z wampirami, czarodziejami, krasnoludami, zombie, superbohatemi... Oczywiści wyjątkiem jest HP

no dobra, ale nie przekonasz się czemu, skoro nie oglądałaś nigdy? :D dla zasady, bo takie popularne i wszyscy lubią? :D
Trochę tak hahah :D a tak serio to kilka razy gdzieś w tv leciało i wkurzał mnie ten taki podkładany śmiech. Chyba po prostu sitcomy nie są dla mnie…

reklama
Jak już jesteśmy przy temacie serialowym to polećcie coś do oglądania z chłopem. Mam wrażenie, że cały netflix i prime już obejrzeliśmy.
Ja to najbardziej lubię science fiction, ale chłop woli wojenne klimaty. I jak tu znaleźć kompromis? :D

Ja oglądałam przez lata na bieżąco. A teraz jak się skończył 19 sezon to lecę od początku ile wlezie :D Jestem na 2 sezonie :D A później może Przyjaciół odświeżę ;)
Jak Ci się podobał 19 sezon? 😃 ostatnio skończyłam, tez cisnęłam od początku. Teraz mecze Prywatną Praktykę. Jak mi się miło zrobiło, jak się tutaj pojawił w jednym czy dwóch odcinkach McSteamy 😁

Jak Ci się podobał 19 sezon? 😃 ostatnio skończyłam, tez cisnęłam od początku. Teraz mecze Prywatną Praktykę. Jak mi się miło zrobiło, jak się tutaj pojawił w jednym czy dwóch odcinkach McSteamy 😁
Szczerze to oglądałam już tak z poczucia obowiązku. Brakowało mi starej obsady. Levi dobrze rokował, ale mnie wkurza. Nowi stażyści też jacyś tacy marni. Mimo, że to już 19 sezon to nadal tęsknię za Riggsem ;)

reklama
Do góry