reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

To ja jestem odludek bo nigdy w życiu nie oglądnęłam nawet jednego całego odcinka Friendsow. Sorki! Ale chyba sie nie przekonam nigdy….

reklama
Ja nigdy nie oglądałam Przyjaciół. Może się gdzieś trafiły jakieś urywki.
Jedyny serial który obejrzałam w całości to Kości. Nie lubię seriali, które mają milion sezonów i pierdyliard odcinków.
O jeszcze mi się zdarzało ostatnio Panna Scarlett i komisarz.
Jak oglądam seriale to max odcinek na dzień. Nie wiem jak można obejrzeć kilka kilkanaście dziennie.

Nowy sezon?
Zaczęliśmy, ale jakoś póki co nas nie wciągnęło, a szkoda. Bo lubię fantastykę;)
Tak, nowy sezon. Dzisiaj skończyliśmy. Ale chała straszna. Jak się zaczął wątek gejowski z udziałem Jaskra to wymiękłam totalnie.
Też mi szkoda. Książki są super. Biedny Cavill, tak walczył o rolę Geralta.
A ja teraz oglądam od początku Chirurgów :D

Dla mnie nie był taki zły xD
Może oglądałaś tego z Żebrowskim? :D

Tak, nowy sezon. Dzisiaj skończyliśmy. Ale chała straszna. Jak się zaczął wątek gejowski z udziałem Jaskra to wymiękłam totalnie.

Aż tak zmęczona nie jestem żeby pojebać Zebrowskiego z Cavillem 🤣

Będąc w ciąży oglądałam telenowele turecka. Cudownie robiła na głowę, totalne odmóżdżenia. Nawet nie pamiętam jak się nazywała. Ale do końca nie dobrałam, bo to się bardzo długi ciągnęło.

reklama

O, Chirurgów tez ostatnio odhaczyłam. Ale przedostatni sezon dużo stracił wg mnie zbytnimi politycznymi odnośnikami.
Ostatniego, tego niezaleganiu tylko ni ogladalam.

Do góry