Motylkowa!
Fanka BB :)
To ja jestem odludek bo nigdy w życiu nie oglądnęłam nawet jednego całego odcinka Friendsow. Sorki! Ale chyba sie nie przekonam nigdy….
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja się nie śmieję, bo Ian Somerhalder zawsze spoko.Ja ostatnio oglądałam proszę się nie śmiać
Pamiętniki wampirów
Serial Czarodziejki kiedys leciał na jakimś Polsacie albo TVN xDJa jestem straszna realistka i wszelkie wampiry, SiFi do mnie nie przemawia.
Ale gdyby coś o wiedźmach, czarodziejkach, szamankach - proszę bardzo
Ja teżTo ja jestem odludek bo nigdy w życiu nie oglądnęłam nawet jednego całego odcinka Friendsow. Sorki! Ale chyba sie nie przekonam nigdy….
Myślałam, że wszystkie kochały Stefanaja się nie śmieję, bo Ian Somerhalder zawsze spoko.
Tak, nowy sezon. Dzisiaj skończyliśmy. Ale chała straszna. Jak się zaczął wątek gejowski z udziałem Jaskra to wymiękłam totalnie.Nowy sezon?
Zaczęliśmy, ale jakoś póki co nas nie wciągnęło, a szkoda. Bo lubię fantastykę
Może oglądałaś tego z Żebrowskim?Dla mnie nie był taki zły xD
Aż tak zmęczona nie jestem żeby pojebać Zebrowskiego z CavillemTak, nowy sezon. Dzisiaj skończyliśmy. Ale chała straszna. Jak się zaczął wątek gejowski z udziałem Jaskra to wymiękłam totalnie.
Też mi szkoda. Książki są super. Biedny Cavill, tak walczył o rolę Geralta.
A ja teraz oglądam od początku Chirurgów
Może oglądałaś tego z Żebrowskim?
O, Chirurgów tez ostatnio odhaczyłam. Ale przedostatni sezon dużo stracił wg mnie zbytnimi politycznymi odnośnikami.Tak, nowy sezon. Dzisiaj skończyliśmy. Ale chała straszna. Jak się zaczął wątek gejowski z udziałem Jaskra to wymiękłam totalnie.
Też mi szkoda. Książki są super. Biedny Cavill, tak walczył o rolę Geralta.
A ja teraz oglądam od początku Chirurgów
Może oglądałaś tego z Żebrowskim?