Brownie1992
Moderator
Ona jest w ciąży nie może!możesz dołączyć
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ona jest w ciąży nie może!możesz dołączyć
muszę jutro pracowaćJaki to serial?
Jutro będzie trzeba cisnąć, bo w weekendy zawsze slabiej
Nowy sezon?Wiedźmin xD
mój ukochany serial ever xD oglądałam nie zliczę ile razy, znam na pamięć, wciągnęłam w niego mojego meża i mojego brataJak jesteśmy w temacie seriali to ja odpaliłam „Gotowe na wszystko” wciągnęłam się jak głupia. Aż mówię „No dobra albo serial i rowerek albo sprzątasz i koniec oglądania”. Zgadnijcie co wybrałam.
Zamykałam miesiąc i nie wiem jak się nazywam. Wszystkie fatal errory po prostu dziś musiały wystąpić mimo, że o niektórych nie miałam pojęcia, że istnieją.co jest bejbe?
o, patrz, to samo. W tel Friends, a oglądamy ten nowy sezon black mirror. Ale tak z pół odcinka na kilka dni xDMy teraz jeszcze Czarne lustro oglądamy. Plus Frontier.
A ja sobie w tle puszczam jakieś how I met your Mother czy nieśmiertelnych Przyjaciół
Ja tez się swego czasu wciągnęłam! A potem na dokładkę seks w wielkim mieście ♡♡♡ lubię takie pasożyty. A przyjaciół!Jak jesteśmy w temacie seriali to ja odpaliłam „Gotowe na wszystko” wciągnęłam się jak głupia. Aż mówię „No dobra albo serial i rowerek albo sprzątasz i koniec oglądania”. Zgadnijcie co wybrałam.