nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
Jak wygląda Twoja krzywa insulinowa? Masz podwyższone wartości na czczo, po godzinie i dwóch czy jakoś inaczej? I czy dużo ponad normę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak wygląda Twoja krzywa insulinowa? Masz podwyższone wartości na czczo, po godzinie i dwóch czy jakoś inaczej? I czy dużo ponad normę?
Tylko na czczo wartości wyższe miałamJak wygląda Twoja krzywa insulinowa? Masz podwyższone wartości na czczo, po godzinie i dwóch czy jakoś inaczej? I czy dużo ponad normę?
A czemu zapytałaś?Jak wygląda Twoja krzywa insulinowa? Masz podwyższone wartości na czczo, po godzinie i dwóch czy jakoś inaczej? I czy dużo ponad normę?
Ja dzis byłam na wizycie i wiekszosc 6 miesiecy, przy czym cześć badan nie trzeba ponownie powtarzac. Ja nie musze robic ponownie AMH (wazne ma byc na dzien kwalifikacji, a nie rozpoczecia procedury) FSH, TSH, grupy krwi. Dodatkowo jesli przechodzilas lub bylas szczepiona np na rozyczke to tez tego nie musisz (te z IgG jesli wyszlo ze jestes reaktywna)Czy ktoś ma wiedzę jak długo są ważne badania do in vitro?
To dobra opcja, bo ja sie szykuje, bo też mi już spowszedniało przekonanie, że będzie fajnie..Ja dzis byłam na wizycie i wiekszosc 6 miesiecy, przy czym cześć badan nie trzeba ponownie powtarzac. Ja nie musze robic ponownie AMH (wazne ma byc na dzien kwalifikacji, a nie rozpoczecia procedury) FSH, TSH, grupy krwi. Dodatkowo jesli przechodzilas lub bylas szczepiona np na rozyczke to tez tego nie musisz (te z IgG jesli wyszlo ze jestes reaktywna)
Cytologia wazna jest 1 rok. Maz za to nie musi powtarzac badania nasienia i grupy krwi rzecz jasna. Przy okazji ostatnie badania robilam koncem stycznia.
A czemu zapytałaś?
Oglądałyście Belfra??? Teraz po 6 latach (chyba) wychodzi trzeci sezon. Odświeżam sobie stare i jaram się, bo pamiętam, że wtedy czekałam na każdy kolejny odcinek...
A z okazji kolejnego sezonu, canal+ odblokował poprzednie sezony i można oglądać za darmoszkę ♡ a jak wcześniej chciałam go obejrzeć (bo ja lubię oglądać milion razy te same dobre rzeczy) to był chyba z opcją wykupu za 45 ziko.
Ja właśnie założyłam darmowe kontoO nie, a ja nie mam canal+...