reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Cześć! Powodzenia, obyś nie musiała długo zabawić na kreskach 🩵 Ile masz lat i jakie masz AMH? Badałaś je raz, czy może więcej? Pytam, bo sama od jednej lekarki usłyszałam, że jak u mnie do końca roku nie zaskoczy, to potem już tylko invitro. Ratuje się suplami i witaminą D i w przyszłym miesiącu powtórzę badanie 😋
Na forum już jestem od dawna, kiedyś byłam na kreskach, ale zrobiłam sobie dłuższą przerwę od kresek 🙈 mam 32 lat i AMH badałam dwa razy, rok temu miałam 0,61 trzy miesiące temu 0,53. Też usłyszałam, że tylko IVF jednak już nie jedna zaszła naturalnie z niższym, więc na razie normalnie się staramy. Ja na polepszenie jakości komórek biorę koenzym q10, wit D i l-karnityne.

reklama
Przykro mi 🙄😥
Nikt z Nas nie chciałby tu długo być, ale życie jest jakie jest 🤷‍♀️
Oby wkońcu wszystkim nam się udało prędzej czy później.
Oprócz słabego nasienia i AMH niskiego ok?
U mnie jeszcze IO i trudności z przyswajaniem wit b12 i kwasu foliowego, a Stary cały lipidogram do dupy, a tak wszystko jest w normie.

To mój nie umie gotować. Na śniadanie zrobi kiełbasę na cebulce, raz gotował rosół to musiałam się wtrącić 🙈 ale ziemniaczki w niedzielę ugotuje i jak jest schabowy, to też upiecze. Jeszcze bym zapomniała, gdy zrobię ciasto to on po obiadku zawsze kroi i mi przynosi 😍 niby nic, ale jest z domu gdzie mężczyźni nie zbliżają się wgl do garów.
A to nie tak, że mój to kucharz master chef. Na co dzień to ja gotuje i on pomaga. Widziałam ile serca w to włożył i byłam pełna podziwu.

reklama
Do góry