reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Ja w tym miesiącu odpadam.
Miałam brać tabletki anty, ale nie posłuchałam lekarza i olałam sprawę. Nie mam swoich owulacji, więc nie chcę zapisywać się byle było na testowanie, bo nie chcę sobie tworzyć presji. Z racji tego, że nie nadaję się ani na testowanie, ani na ławkę rezerwową (bo na nic nie czekam), ani na pauzę to nie będę się odzywać. Regulamin tego wątku jest jasny, zdarzały się już różne chryje w podobnych sytuacjach, więc wrócę do Was w trakcie przygotowań do in vitro. Życzę całego mnóstwa butelek na pierwszej stronie i trzymam kciuki za każdą z Was 😊

Oglądałyście Belfra??? Teraz po 6 latach (chyba) wychodzi trzeci sezon. Odświeżam sobie stare i jaram się, bo pamiętam, że wtedy czekałam na każdy kolejny odcinek...
A z okazji kolejnego sezonu, canal+ odblokował poprzednie sezony i można oglądać za darmoszkę ♡ a jak wcześniej chciałam go obejrzeć (bo ja lubię oglądać milion razy te same dobre rzeczy) to był chyba z opcją wykupu za 45 ziko.
Jest już info kiedy 3 sezon? Chyba tez czeka mnie odświeżanie w takim razie :)
Dzisiaj pochłonęliśmy „Minuta Ciszy” z Robertem Więckiewiczem. Aleksandra Popławską i Piotrem Roguckim. Biorąc pod uwagę 5 odcinków daje mocne 9/10. Z ostatnim odcinkiem 6/10.

Ja w tym miesiącu odpadam.
Miałam brać tabletki anty, ale nie posłuchałam lekarza i olałam sprawę. Nie mam swoich owulacji, więc nie chcę zapisywać się byle było na testowanie, bo nie chcę sobie tworzyć presji. Z racji tego, że nie nadaję się ani na testowanie, ani na ławkę rezerwową (bo na nic nie czekam), ani na pauzę to nie będę się odzywać. Regulamin tego wątku jest jasny, zdarzały się już różne chryje w podobnych sytuacjach, więc wrócę do Was w trakcie przygotowań do in vitro. Życzę całego mnóstwa butelek na pierwszej stronie i trzymam kciuki za każdą z Was 😊
O nie! Jak to tak bez Ciebie?!? 😭😭😭😭 A może Cię wpiszemy jako dyżurnego statystyka wątku? 🙏

Cześć Wszystkim! Wczoraj przesiedziałam cały dzień na działce, nawet nie miałam kiedy zerknąć na telefon za bardzo. U mnie 9dpo, na testach totalnie biało jak na razie i mam przeczucie, że to się już nie zmieni 🤷🏻‍♀️ no coz, przynajmniej na lipcowym wyjezdzie z kolezankami bede mogla sie zatankowac na full prosecco :)

51280AD5-E5E9-430A-B9E3-1EBC7B74516E.jpeg

Coś tam próbuje się przebić… ale wole nie rozbudzać nadziei. Nie mam innych testów… czekam do jutra i pójdę na bete - chyba, ze wcześniej dostanę okresu :D

reklama
Do góry