reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Jest już info kiedy 3 sezon? Chyba tez czeka mnie odświeżanie w takim razie :)
Dzisiaj pochłonęliśmy „Minuta Ciszy” z Robertem Więckiewiczem. Aleksandra Popławską i Piotrem Roguckim. Biorąc pod uwagę 5 odcinków daje mocne 9/10. Z ostatnim odcinkiem 6/10.
Szukam, szukam, ale nie widzę konkretnej daty

reklama
Witam w niedziele! Nie było mnie od czwartku, mam przedłużony weekend wiec chciałam zrobić przerwę od starań na te 3 dni. Ale…Ja już nie wiem nic co z moimi cyklami. Wczoraj o 23 dostałam okres, ale to chyba policzę ze dziś 1dc. Mogłaby któraś proszę zerknąć na mój wykres? Czy tak jak pokazuje Premom wyglada na to ze wczoraj było 8dpo? Jakim cudem moja 10 dniowa faza lutealna jeszcze się skróciła na 8 dni :( niestety udało mi się zrobić tylko dwa razy proga, w 5dpo był 10 , w 6 dpo 8…. Wiec pewnie 7 dpo było już poniżej 5 ;( czy ja zle liczę ta owulacje? Help
IMG_8058.png

Zobacz załącznik 1542686
Coś tam próbuje się przebić… ale wole nie rozbudzać nadziei. Nie mam innych testów… czekam do jutra i pójdę na bete - chyba, ze wcześniej dostanę okresu :D
Pięknie przebija 🤩 Trzymam kciuki z całych całych sił, ale czuję, że jak nasikasz na dziesiątkę to będzie piękna krecha 🙏❤️😁
Edit: teraz zobaczyłam, że to jest 10. Ja to jestem uprzedzona do płytkowych 😂

reklama
Do góry