reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

wiesz co, nie wydaje mi się jakaś wielka, chyba ok 160m2, to raczej dość standardowa jak na dom wielkość chyba? Tyle tylko, że no jesteśmy we 2, a pomieszczeń jest więcej, więc mamy po prostu gdzie mieć np sale treningową czy bibliotekę.

Marzy mi się ogarnąć wszystko w końcu na tip top, włącznie z ogrodem i później tylko zatrudnić jakąś firmę do ogrodu i panią do pomocy w sprzątaniu 😅 miałam się tym zająć w ciąży, jak będzie więcej czasu i będzie wiadomo co z graciarnią, ale w dupie z tym. Dość czekania ;)
160 to całkiem spory 😁
U nas jak ktoś buduje dom powyżej 120 metrów to się mówi, że wielki dom 😉

reklama
Chu mnie strzeli z tymi testami owu.
Dzisiaj bardziej wygląda, jakby miała zbliżać się owulacja. A śluz płodny był w 16 dc.
Ja pier. to nie dla mnie. Za bardzo się wkurwiam. Mogłam iść w tym cyklu na monitoring, ale mam zjebane dyżury w robocie plus zaraz zaczynam urlop.
Nie umiem czytać tych zesranych wykresów.
Wychodzi na to, że źle podałam sobie ten zastrzyk. No jebać to.
Nie lubię takich rzeczy.

Załączniki

• 0b57207b-9428-451b-b9c3-9d7df644df20.jpeg
    0b57207b-9428-451b-b9c3-9d7df644df20.jpeg
    37,8 KB · Wyświetleń: 68
  • 82842c12-9b5b-41a8-8aed-2d4c9bbd6ef0.jpeg
    82842c12-9b5b-41a8-8aed-2d4c9bbd6ef0.jpeg
    50,5 KB · Wyświetleń: 77
Chu mnie strzeli z tymi testami owu.
Dzisiaj bardziej wygląda, jakby miała zbliżać się owulacja. A śluz płodny był w 16 dc.
Ja pier. to nie dla mnie. Za bardzo się wkurwiam. Mogłam iść w tym cyklu na monitoring, ale mam zjebane dyżury w robocie plus zaraz zaczynam urlop.
Nie umiem czytać tych zesranych wykresów.
Wychodzi na to, że źle podałam sobie ten zastrzyk. No jebać to.
Nie lubię takich rzeczy.
Przyjęłaś zastrzyk w ciemno, więc już jedyne co możesz zrobić to czekać na okres lub dwie kreski na teście ciążowym 🤷🏼‍♀️ nie masz opcji wyskoczyć do gina na szybkie usg?

Przyjęłaś zastrzyk w ciemno, więc już jedyne co możesz zrobić to czekać na okres lub dwie kreski na teście ciążowym 🤷🏼‍♀️ nie masz opcji wyskoczyć do gina na szybkie usg?
Niestety, bo mam cholera dyżury w robo, zwane inaczej nadgodzinami. Także dylam do 20 przed urlopem. Braki kadrowe ofc w firmie 😔.
Szczerze, odechciewa mi się już wszystkiego.
Tracę motywację, nie umiem w te tematy owulacyjne, wykresowe, testowe.
Denerwuje mnie to, demotywuje. Chyba jednak porzucę to staranie. Nie dla mnie ta bitwa.

wiesz co, nie wydaje mi się jakaś wielka, chyba ok 160m2, to raczej dość standardowa jak na dom wielkość chyba? Tyle tylko, że no jesteśmy we 2, a pomieszczeń jest więcej, więc mamy po prostu gdzie mieć np sale treningową czy bibliotekę.

Marzy mi się ogarnąć wszystko w końcu na tip top, włącznie z ogrodem i później tylko zatrudnić jakąś firmę do ogrodu i panią do pomocy w sprzątaniu 😅 miałam się tym zająć w ciąży, jak będzie więcej czasu i będzie wiadomo co z graciarnią, ale w dupie z tym. Dość czekania ;)
To jest mały? Użytkowej mam trochę więcej i zastanawiam się po co mi to było. Działkę też mamy dużą, nie wiem kiedy ją ogarniemy 🤷 robiliśmy ogrodzenie i znów musimy nawieźć ziemi bo miejscami posiadała od przejazdów z pomurówkami, więc odnowa zabawa z równaniem terenu i sianie trawy.

Tam mi się przypomniało, pisałyście ostatnio o tarasach i mój Luby wymyślił przerabianie naszego, wziął się za niego na drugi dzień. Był kawał o penisie i firance, on mi puszcza go wczoraj 🙈 normalnie jakaś telepatia 😂

Niestety, bo mam cholera dyżury w robo, zwane inaczej nadgodzinami. Także dylam do 20 przed urlopem. Braki kadrowe ofc w firmie 😔.
Denerwuje mnie to, demotywuje. Chyba jednak porzucę to staranie. Nie dla mnie ta bitwa.
ja wiem że zabawa w porady to kiepski pomysł ale jeśli tak bardzo to Cie stresuje to moze rzuć w cholerę te testy i po prostu trzonowanie co dwa dni od okresu do (oby-nie) okresu?

Wiesz już, że nie mierzy się o różnych porach temperatury, więc może to zmienisz i będziesz mieć większą jasność co do owulacji. Jeśli masz choć trochę siły, to spróbuję, chociaż mam nadzieję że zastrzyk był w dobrym momencie i zobaczyć 2kreski ✊❤️

reklama
Do góry