reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Nawet nie mogę czytać owsiankach. Chyba jakiś uraz mam. W pracy mnie miłośnicy owiasnek usiłowali przekonać. Przynosili mi różne cuda do próbowania. No więcej niż łyżeczki nie byłam w stanie przełknąć.
Piona siostro! Owisanka rośnie mi w gębie! W nienawiści do owsianki tak zostałam wychowana 🤣

reklama
no bo to jedzenie dla gołębi jak się same płatki ugotuje 😅 ja robię tak że daje mało płatków, zalewam gorąca wodą by trochę zmiękły a później dodaje w cholerę borówek, malin, trochę banana i łyżkę jogurtu i jest mega

Na początku robiłam owsiankę gotowana na mleku z niewielką ilością dodatków bo przecież zdrowa i trzeba i też zmuszałam się by łyżkę zjeść 🤢
Noo takich samych płatków to tez nie przełknę 😅 ja lubię najpierw zblendowac płatki z mlekiem/wodą i dopiero takiego szejka gotować. Wychodzi bardziej jak jakiś budyń niż owsianka 😅

U nas jest około 100m2. Kupiliśmy dom w stanie surowym. Jest kiepski rozkład pomieszczeń. Nie ma garażu, ani pomieszczenia gospodarczego. Niewielka kotłownia, i pomieszanie w którym mieści się 2t pelletu. Palny na lepszą funkcjonalność były, ale w końcu nic w środku nie zmienialiśmy.
Mi się bardzo marzy, żeby mi ktoś piękny ogród zrobił. Chociaż żeby się udało chociaż trochę ogarnąć, bo z ziemi ciągle wyłazi szkoło, płytki, gres, druty itp. No i trzeba ziemi przywieźć i wyrównać bo są górki i dołki po całej działce.
u nas z kolei łąka w ogrodzie. W sumie spoko, bo dzięki temu mamy jeża :D no ale odstajemy od sąsiadów z pięknymi ogródkami, trawnikami i pięknymi i równymi tujami 😅

reklama
Do góry