reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Matko Bosko Czestochowsko i Jezusie w Kapelusie.
Jak mi dobrze po terapii. Jak mi lżej. Za tydzień idę na drugą.
Cieszę się, że znalazłaś dobre miejsce dla siebie. Ja byłam wczoraj. Też mi bardzo pomogła. Do tej pory to były raczej takie interwencje niż psychoterapia i stoję przed decyzją, czy iść w psychoterapię. Z jednej strony szkoda mi kasy... ale z drugiej... mogłaby mi bardzo pomóc i ja lubię wszelakie terapie i zastanawianie się i nawet traktuje to jako formę rozrywki i spędzenia wartościowo wolnego czasu... ale nie wiem czy to dobry powód

dziewczyny, chyba czarna bluzka na ślub to kiepski pomysł? Mam dwa zestawy:
1. Spódnica + czarna bluzka
2. Wzorzyste spodnie 3/4 i niebieska bluzka ;D
To zależy jakie to wesele i czy młodzi zwracają na coś takiego uwagę. Moja kolezanka miała na moim ślubie czarna sukienke i git. Aby ona się dobrze czuła🥰

To zależy jakie to wesele i czy młodzi zwracają na coś takiego uwagę. Moja kolezanka miała na moim ślubie czarna sukienke i git. Aby ona się dobrze czuła🥰
Właśnie to nie wesele, dlatego się zastanawiam. Ślub cywilny + obiad. Na zaproszeniu "bez eleganckich strojów" :D

ja chyba dziś się wpisuję w fit śniadanie:
358535904_1191911001469727_2871895878933182595_n.jpg

Może wygląda trochę biednie, ale od czasu do czasu, szczególnie na ho staram się jeśc śniadania bez węgli. I kolację czasem też.
A kalorykę swoją ma, myślę, że z 500 na spokojnie tu jest.

reklama
Jestem z Ciebie dumna 🤩
Ale pamietasz robisz to dla siebie, a nie dla mnie 😁
Jakaś wielka macie tą chałupę 🤣
wiesz co, nie wydaje mi się jakaś wielka, chyba ok 160m2, to raczej dość standardowa jak na dom wielkość chyba? Tyle tylko, że no jesteśmy we 2, a pomieszczeń jest więcej, więc mamy po prostu gdzie mieć np sale treningową czy bibliotekę.

Marzy mi się ogarnąć wszystko w końcu na tip top, włącznie z ogrodem i później tylko zatrudnić jakąś firmę do ogrodu i panią do pomocy w sprzątaniu 😅 miałam się tym zająć w ciąży, jak będzie więcej czasu i będzie wiadomo co z graciarnią, ale w dupie z tym. Dość czekania ;)

Do góry