KaMaLi
Fanka BB :)
Ja miałam wczorajChyba dawno tematu nie było - niestety mam "sra....kę"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam wczorajChyba dawno tematu nie było - niestety mam "sra....kę"
No to niech będzie ZNAKJa miałam wczoraj
Tak Izaura ma nadwagę. Już tak prawdę mówiąc przestałam walczyć. Bo ciągle efekt jojo. Jak miała 2 lata, poważnie zachorowała, długie leczenie i sterydy.. Roztyła się, nawet kastrację przesunęliśmy w czasie, żaby ją odchodzić. No, ale efekt jojo. Problem też jest w parterze, no bo ona przecież głodna, szuka po miskach.ta na drugim planie to taka kluseczka okrąglutka
Jestem z Ciebie dumna@Brownie1992 ja też dziś zjadłam zdrowe śniadanie, specjalnie dla Ciebie. Dwie kromki ciemnego chleba i do tego zrobiłam pastę z jajek na twardo, połówki awokado i łyżeczki wegańskiego majonezu
W ogóle przez te nasze wyzwania ruszamy z porządkowaniem domu chyba. Bo mąż się rozochocil, on już od kilku dni biega na orbitreku, ja powiedziałam, że dzisiaj też chwilę pobiegam na rozgrzewkę, bo chce się porozciagac porządnie, to on i na rozciąganie chętny, więc musimy posprzątać sale treningową. No a w sumie odkładamy kończenie jej urządzania (brakuje szafek na sprzęt), bo to jest element z systemu naczyń powiązanych przemeblowania całego domu, które mamy wstrzymane przez jedno pomieszczenie, które będzie albo pokojem dziecięcym, albo moim pokojem, a jest graciarnią. W każdym razie uznałam, że mam dość czekania i dzisiaj jedziemy do Ikei po szafki na sale treningową i zaczynamy tym samym akcje przemeblowania. dość czekania na finał starań!
Znak pokojuNo to niech będzie ZNAK
Nope, nic.@AScarlett nie wiem czy już pisałaś o tym wcześniej ale czy masz jakieś specjalne zalecenia od 19 lipca? heparyna jakaś czy coś?
Były wersję na mleku, wodzie, z jogurtem, owocami, czekoladą, karmelem, bakaliami i też jakieś na słono. To nie dla mnie.no bo to jedzenie dla gołębi jak się same płatki ugotuje ja robię tak że daje mało płatków, zalewam gorąca wodą by trochę zmiękły a później dodaje w cholerę borówek, malin, trochę banana i łyżkę jogurtu i jest mega
Na początku robiłam owsiankę gotowana na mleku z niewielką ilością dodatków bo przecież zdrowa i trzeba i też zmuszałam się by łyżkę zjeść
Uważaj, ja jak zmoblizowalam siebie i męża do szafy to 5 dni później zobaczyłam dwie kreski@Brownie1992 ja też dziś zjadłam zdrowe śniadanie, specjalnie dla Ciebie. Dwie kromki ciemnego chleba i do tego zrobiłam pastę z jajek na twardo, połówki awokado i łyżeczki wegańskiego majonezu
W ogóle przez te nasze wyzwania ruszamy z porządkowaniem domu chyba. Bo mąż się rozochocil, on już od kilku dni biega na orbitreku, ja powiedziałam, że dzisiaj też chwilę pobiegam na rozgrzewkę, bo chce się porozciagac porządnie, to on i na rozciąganie chętny, więc musimy posprzątać sale treningową. No a w sumie odkładamy kończenie jej urządzania (brakuje szafek na sprzęt), bo to jest element z systemu naczyń powiązanych przemeblowania całego domu, które mamy wstrzymane przez jedno pomieszczenie, które będzie albo pokojem dziecięcym, albo moim pokojem, a jest graciarnią. W każdym razie uznałam, że mam dość czekania i dzisiaj jedziemy do Ikei po szafki na sale treningową i zaczynamy tym samym akcje przemeblowania. dość czekania na finał starań!
Miałam to samo zdanie co Ty. Aż odkryłam owsiankę z kakao. Albo gorzka czekolada. A do tego borówki, maliny. Albo Owsianka ze skyrem waniliowym.Nawet nie mogę czytać owsiankach. Chyba jakiś uraz mam. W pracy mnie miłośnicy owiasnek usiłowali przekonać. Przynosili mi różne cuda do próbowania. No więcej niż łyżeczki nie byłam w stanie przełknąć.