reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Cześć dziewczyny, poproszę o wpisanie mnie na 12.07 w urodziny mojego Starego, wiec oby był piękny prezent 😃 krótko o mnie, staramy się od 3,5 roku bez rezultatu. Największy problem u nas to nasienie i moje niskie AMH. Trzymam kciuki za was i aby ten miesiąc był cały w buteleczkach 🥰
Cześć! Powodzenia, obyś nie musiała długo zabawić na kreskach 🩵 Ile masz lat i jakie masz AMH? Badałaś je raz, czy może więcej? Pytam, bo sama od jednej lekarki usłyszałam, że jak u mnie do końca roku nie zaskoczy, to potem już tylko invitro. Ratuje się suplami i witaminą D i w przyszłym miesiącu powtórzę badanie 😋
No hejka, a jakiś seks w ogóle był w tym cyklu? A może jeszcze będzie?😅 wiesz, że zawsze się wszystko mogło przesunąć😉 może się zapiszesz np na dzień spodziewanego okresu albo i dzień później?😊
Był i będzie 😍 jestem zapisana, bo skoro uprawiamy seks bez zabezpieczenia, to zawsze jakieś szanse są 💙

Ostatnia edycja:
reklama
Ja to żyłam w przekonaniu, że jestem zajebistą gospodynią, a jak tak podczytuję co wy jadacie to mi szczena opada
To prawda i ślinka cienkie.
Mój mąż wszedł na wyżyny kulinarne dzisiaj. Młode ziemniaczki, schab w sosie, czerwona kapusta i kalafior. Wiecie jak mi szczena opadła? No i rosół. A rosół doprawia i robi tak cudowny, że ja się umywam.
Nie mam jakiegoś super apetytu a on mi ciagle coś nosi do sypialni do jedzenia. I muszę jeść, bo tak się stara facet.

To prawda i ślinka cienkie.
Mój mąż wszedł na wyżyny kulinarne dzisiaj. Młode ziemniaczki, schab w sosie, czerwona kapusta i kalafior. Wiecie jak mi szczena opadła? No i rosół. A rosół doprawia i robi tak cudowny, że ja się umywam.
Nie mam jakiegoś super apetytu a on mi ciagle coś nosi do sypialni do jedzenia. I muszę jeść, bo tak się stara facet.
To mój nie umie gotować. Na śniadanie zrobi kiełbasę na cebulce, raz gotował rosół to musiałam się wtrącić 🙈 ale ziemniaczki w niedzielę ugotuje i jak jest schabowy, to też upiecze. Jeszcze bym zapomniała, gdy zrobię ciasto to on po obiadku zawsze kroi i mi przynosi 😍 niby nic, ale jest z domu gdzie mężczyźni nie zbliżają się wgl do garów.

jest ładny skok w 17dc, trochę mało jest temperatur przed, ale wszystkie temperatury po 16dc są wyższe niż najwyższa do 15dc (czyli ta z 14dc). Chyba miałaś też pozytywnego owulaka z tego co widzę w premom w 14dc. To wszystko przemawia za owu w 16dc 🤔

Jeżeli chodzi o proga, to tu masz rysunek jak wszystko działa. Jeżeli masz 11dniową fazę lutealną i zbadasz proga w 9 lub 10 dpo to on może być niski. Niestety nie wiem, czy będziemy w stanie coś powiedzieć po wyniku przez to, nie mam wiedzy jak szybko spada prog, pewnie to jest tez kwestia indywidualna.

Fajny, czytelny wykres. Dzięki.
Zakładając , że mam faze lutealną 11, max 12 dni (czasami) badałam proga w 8 dniu po owu i był prawie 10 ng , upłynęło niespełna 4 dni i przyszedł okres, to można domniemać , że to dobry prog? 🤔
W sierpniu jak bede w PL zbadam sobie 3 dni z rzędu i zweryfikuję ewentualną niedomoge chociaż w tej kwestii.

Cześć dziewczyny, poproszę o wpisanie mnie na 12.07 w urodziny mojego Starego, wiec oby był piękny prezent 😃 krótko o mnie, staramy się od 3,5 roku bez rezultatu. Największy problem u nas to nasienie i moje niskie AMH. Trzymam kciuki za was i aby ten miesiąc był cały w buteleczkach 🥰
Hej, witamy w naszym gronie, oby jak najszybciej się udało 🙂

Cześć w lipcu!
Ja w tym miesiącu pauza, bo termin wychodzi mi na początku sierpnia 🤣
Ale cykle mam przeróżne więc nie wiem czy jest sens zapisywać się na ostatni dzień lipca 🙈
W tym miesiącu postanowiliśmy starać się jeszcze bez stymulacji. Może urodziny w lipcu przyniosą szczęście ❤️
Trzymam kciuki za wszystkie ✊🥰

reklama
Do góry