reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Co do psów, to behawiorystka, do której chodzimy z naszym psem nie przyjmuje owczarków niemieckich właśnie ze względu na pogryzienie przez tę rasę w przeszłości. Powiedziała, że nie jest w stanie uczyć tej rasy, bo najnormalniej w świecie się ich boi, a one to wyczuwały, więc zrezygnowała z prowadzenia tej rasy.

reklama
Ej zarzucę topikiem 😊

Na czyj koncert chciałybyście iść? Bądź wasz najlepszy koncert na którym byłyście?
Najlepsze koncerty na jakich byłam to dwukrotnie Muse. Rewelacja 🥰 kiedyś moim marzeniem było iść na 30seconds to Mars i tez udało mi się dwa razy wybrać. Teraz marzy mi się koncert Lady Gagi, to dopiero musi być show 😄

Ej zarzucę topikiem 😊

Na czyj koncert chciałybyście iść? Bądź wasz najlepszy koncert na którym byłyście?
Chciałabym pójść na Queen z Freddiem, ale to już nie do zrobienia ;) A najlepszy na jakim byłam to hmmm trudny wybór. Świetnie wspominam koncerty Kultu, Fisza, Brodki i wiele innych, ale najlepszego nie potrafię wybrać.

Najlepsze koncerty na jakich byłam to dwukrotnie Muse. Rewelacja 🥰 kiedyś moim marzeniem było iść na 30seconds to Mars i tez udało mi się dwa razy wybrać. Teraz marzy mi się koncert Lady Gagi, to dopiero musi być show 😄
Oo, na Muse też bym chętnie poszła. Na Jareda też (uwielbiałam go w swoich nastoletnich latach), ale jak słyszałam ostatni wykon z Zalewskim, to kurczę, gdzie się podziało to głosisko? 🫣

O to bardzo podobna historia jak u mnie :) dobiłam do 61. Później dowiedziałam się, że starta drugiej ciąży. Stres -2 kg i aktualnie jest 59. Jakbyś chciała coś podziałać to możemy się prywatnie spisać dla motywacji :)

Absolutnie się z Tobą zgadzam! Ja jestem załamana kaloryką jaką przyjmuje i nigdzie nie napisałam, że to zdrowe. Wręcz jestem zaniepokojona tym odżywianiem. Dlatego coś chce zrobić z tym. Może coś pomoże ta oliwa mimo, że ona jest na co dzień w diecie. Ale bardziej z makro brakuje mi białka. I nad tym trzeba popracować.
Napisałam do Ciebie 🙂

reklama
Do góry