reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
@Avy mi też można dziś zaliczyć.

Ile jutro robimy?

Czy tylko ja jestem takim cieniasem, że nie mogę teraz schodzić ze schodów bo mi się nogi uginają w niekontrolowany sposób?😅

12
1​
agaj1508X
2​
amusedxxxXX
3​
Anezka11XX
4​
AnimmkaX
5​
anyżowe_loveXX
6​
AvyXX
7​
BelferkaX
8​
BolilolXX
9​
Brownie1992XX
10​
Karolina_123X
11​
KasienkaolX
12​
KejcikX
13​
kicikociaXX
14​
Kosinka94XX
15​
Lilli2XX
16​
Magdalena09XX
17​
Martxx1
18​
Motylkowa!XX
19​
nieznosne_poplatanieXX
20​
nudellaXX
21​
Panda91X
22​
sylwica1410XX
23​
wrobelmmX
Dziś zrobione 😃 też nie mogę schodzić po schodach, mam nogi z waty 😂

Dziś zrobione 😃 też nie mogę schodzić po schodach, mam nogi z waty 😂
z jednej strony przykro mi z powodu Twoich nóg z waty, ale z drugiej strony cieszę się, nie jestem sama 😅
A jeszcze opilam się tej cholernej wody, a siadanie na kiblu, żeby się wysikać jest tak cholernie trudne 😂

reklama
powiem Wam, ze bardzo, bardzo boli mnie brzuch okresowo. Nie pamiętam, żeby mnie tak bolał przed okresem. Ciągle chodzę sprawdzić czy nie dostałam już...
Ja jak się najem w tygodniu przed okresowym cukru, alko i węgli to mnie bardziej boli brzuch. Pomaga tylko leżenie w wannie

Do góry