Magdalena09
Fanka BB :)
mój też będzie chciałjedziesz bejbe!
Przed chwilą nawet mój mąż powiedział, żebym go jutro zawołała jak będę robić te przysiady
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mój też będzie chciałjedziesz bejbe!
Przed chwilą nawet mój mąż powiedział, żebym go jutro zawołała jak będę robić te przysiady
Ej to jest na fair bo ja zajmę ostatnie miejsce
1 2 1agaj1508 X 2amusedxxx X X 3Anezka11 X X 4Animmka X 5anyżowe_love X X 6Avy X X 7Belferka X 8Bolilol X X 9Brownie1992 X X 10Karolina_123 X 11Kasienkaol X 12Kejcik X 13kicikocia X X 14Kosinka94 X X 15Lilli2 X X 16Magdalena09 X X 17Martxx1 18Motylkowa! X X 19nieznosne_poplatanie X X 20nudella X X 21Panda91 X 22sylwica1410 X X 23wrobelmm X
No to niech ciśnie dzisiaj 55 to jeszcze na dyplom na koniec challengu się załapiemój też będzie chciał
Po prostu dupe se chce pooglądaćjedziesz bejbe!
Jak ostatnie? O co chodzi? Ładnie alfabetycznie poustawiałam, żeby nikt się nie czepiałEj to jest na fair bo ja zajmę ostatnie miejsce
nie ma, to nasze babskie wyzwanieDopisać go w tabelce?
haha dopiero mu powiedziałam i już się napalil na ten dyplomNo to niech ciśnie dzisiaj 55 to jeszcze na dyplom na koniec challengu się załapie
Bo ja tylko 10 dniJak ostatnie? O co chodzi? Ładnie alfabetycznie poustawiałam, żeby nikt się nie czepiał
Ty masz specjalne traktowanie ze względu na wyjątkowe okolicznościBo ja tylko 10 dni