Avy
Fanka BB :)
Jutro nie wstaniesz xDZrobiłam przed 10 km po okolicy na rowerze na rozgrzewkę i o dziwo dobrze weszło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro nie wstaniesz xDZrobiłam przed 10 km po okolicy na rowerze na rozgrzewkę i o dziwo dobrze weszło
CiiiichoooPrzecież już wszystko zaprojektowne xD
Jedną z bardziej dobijających mnie sytuacji przytrafiła się w rodzinie. Moja kuzynka wpadka sobie mając 17 lat, nieco ponad rok później jej siostra też wpadka jak 17 latka. A u nas to już był kolejny bezowocny rok. Krew mnie wtedy zalewała. Jeszcze takich wpadek trochę było u dalszych czy bliższych znajomych. Nie wiem czy zawsze tyle ciąż w okolicy było, czy ja się stałam na to wyczulona bo się nam nie udawało.
A jeszcze musi trzonować bo może być PIKJutro nie wstaniesz xD
@Avy jak statystyka naszego wyzwania?
1 | 2 | ||
1 | agaj1508 | X | |
2 | amusedxxx | X | X |
3 | Anezka11 | X | X |
4 | Animmka | X | |
5 | anyżowe_love | X | X |
6 | Avy | X | X |
7 | Belferka | X | |
8 | Bolilol | X | X |
9 | Brownie1992 | X | X |
10 | Karolina_123 | X | |
11 | Kasienkaol | X | |
12 | Kejcik | X | |
13 | kicikocia | X | X |
14 | Kosinka94 | X | X |
15 | Lilli2 | X | X |
16 | Magdalena09 | X | X |
17 | Martxx1 | ||
18 | Motylkowa! | X | X |
19 | nieznosne_poplatanie | X | X |
20 | nudella | X | X |
21 | Panda91 | X | |
22 | sylwica1410 | X | X |
23 | wrobelmm | X |
Z wstaniem to mniejszy problem, mam HO, więc byle do lapka się doczłapać Tylko w sumie teraz się zaczęłam dopiero zastanawiać skąd wezmę jeszcze siły na trzon...Jutro nie wstaniesz xD
jedziesz bejbe!Aż chyba tym razem do paczkomatu się przejadę na rowerze
Dopisać go w tabelce?jedziesz bejbe!
Przed chwilą nawet mój mąż powiedział, żebym go jutro zawołała jak będę robić te przysiady