reklama
natasia142
Fanka BB :)
Co do wyzwania to póki co pasuje, bo od owulki boli mnie brzuch i wolę dmuchać na zimne jeżeli chodzi o sny i lunatykowanie.... Raczej nie lunatykuje ale ostatnio miałam akcje. Wstałam z łóżka i podeszłam do mojego regału z ciuchami. Otworzyłam go, mąż myślał że chce coś wyciągnąć , a ja nagle gacie w dół i wystawiam dupę żeby zrobić siku otrzasnelam się dopiero jak mąż krzyknął "co Ty robisz ?!" Czasami mam problem z zasnieciem, czuje wtedy dziwny niepokój. Po urodzeniu najmłodszego dziecka miałam stany lękowe. Koszmary też czasami do mnie wracają, ale już nie z takim nasileniem jak kiedyś.... W przyszłym tygodniu jadę do sis, także naciesze oko bobasem
natasia142
Mademoiselle_Nika
Moderator
Królowo statystyki Co najwyżej mogę zostać Twoją asystentką jeżeli pozwoliszJeszcze raport statystyczny z pierwszych trzech dni miesiąca.
Tak kształtuje się ilość postów w poszczególnych dniach:
Zobacz załącznik 1543293
Wczoraj napisałyśmy 412 postów, więc brawo my! Oby tak dalej!
Nie pobawię się Najwygodniej mi na laptopie korzystać z forum jednak. A w telefonie mam wyłączony słownik - denerwuje mnie. Przyszedł Pan maruda niszczyciel dobrej zabawy.Dobra, to zarzucam temat/zabawę na dziś żeby nabić strony
Najczęściej mam ochotę...... (i tutaj niech słownik w telefonie dokończy za Was zdanie)
Grubo ja miałam dzisiaj dwa bardzo realistyczne sny, jeden związany z pracą - i okazał się bardzo prawdziwy po odpaleniu komputera. Drugi to, że pracowałam w takim lasku koło domu i sąsiad stwierdził, że będzie spuszczał drzewo. Drzewo obwiązane o linę i zaczepione o samochód złamało to drzewo w pół. Ciężko opisać. Ale finalnie korona spadła na moje biurko w lesie i roztrzaskała moje laptopy - prywatny i służbowy.Ej w ogóle jakie głupstwa mi się śniły dziś.
Koleżka rzygał na cmentarzu, bo Magda Gessler mu kazała pić kawę na siłę!
(oglądam Masterchefa ostatnio, więc to chyba dlatego)
Trzymam kciuki!A ja chyba sprawdzę czy się uda zrobić przysiady.
Polecam pomadki z Oeparol, Linomag z Ziaji i peelingi z ziaji. Smarowanie ust kapsułką z oeparolu (olej z wiesiołka).ja mam strasznie suche usta i musze mieć zawsze posmarowane
mam chyba z 10 wazelin porozkładanych w różnych miejsach w domu.
Kiedyś pytam mężą "gdzie jest wazelina?" a on "wszędzie"
Normalnie 2L. Ostatnio się opuściłam i mniej więc staram się pilnować. Skąd butelka?Jak już tak ciśniemy z wyzwaniami to może rzucę Wam wyzwanie picia wody ja na spokojnie w ciagu dnia wypijam 2,5 litra wody, do tego dwie kawy (jedna 200ml, później 135ml), 200ml ziół ojca sroki No i wiadomix, że jak jest okazja to jeszcze inne napoje wjeżdżają wieczorem
A Ty? Ile wody wypijasz w ciągu dnia?
Tylko butelkowaną. Mamy problem z wodą, ciągle bakterie e.coli.A jaka wodę pijecie? Butelkową czy filtrowana z kranu?
LadyCaro
Linomag próbowałam, przez chwilę działał i przestał. Może spróbuję tego Oeparolu.Polecam pomadki z Oeparol, Linomag z Ziaji i peelingi z ziaji. Smarowanie ust kapsułką z oeparolu (olej z wiesiołka).
Magdalena09
tzn z saturatora?ja gazowaną kranówkę
Kejcik
z kranuA jaka wodę pijecie? Butelkową czy filtrowana z kranu?
Motylkowa!
Ja co prawda nie korzystałam ale od jakiegoś czasu obserwuje miejscówkę „FizjoHuta” - z tego co widziałam maja specjalistów urogin.Dziewczyny z Krakowa i okolic. Czy macie do polecenia fizjoterapeuta uroginekologicznego?
Chciałabym spróbować
Mademoiselle_Nika
Moderator
Femi Strefa. I podpytuje już dwóch koleżanek, jedna fizjoterapeutka a druga chodziła. Dam znaćDziewczyny z Krakowa i okolic. Czy macie do polecenia fizjoterapeuta uroginekologicznego?
Chciałabym spróbować
reklama
Kejcik
z SHEINKrólowo statystyki Co najwyżej mogę zostać Twoją asystentką jeżeli pozwolisz
Nie pobawię się Najwygodniej mi na laptopie korzystać z forum jednak. A w telefonie mam wyłączony słownik - denerwuje mnie. Przyszedł Pan maruda niszczyciel dobrej zabawy.
Grubo ja miałam dzisiaj dwa bardzo realistyczne sny, jeden związany z pracą - i okazał się bardzo prawdziwy po odpaleniu komputera. Drugi to, że pracowałam w takim lasku koło domu i sąsiad stwierdził, że będzie spuszczał drzewo. Drzewo obwiązane o linę i zaczepione o samochód złamało to drzewo w pół. Ciężko opisać. Ale finalnie korona spadła na moje biurko w lesie i roztrzaskała moje laptopy - prywatny i służbowy.
Trzymam kciuki!
Polecam pomadki z Oeparol, Linomag z Ziaji i peelingi z ziaji. Smarowanie ust kapsułką z oeparolu (olej z wiesiołka).
Normalnie 2L. Ostatnio się opuściłam i mniej więc staram się pilnować. Skąd butelka?
Tylko butelkowaną. Mamy problem z wodą, ciągle bakterie e.coli.
1pc 2000ML Plastic Water Bottle, Modernist Black Portable Water Bottle With Time Marker & Straw Lid For Home
I discovered amazing products on SHEIN.com, come check them out!