reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Ja uwielbiam opijać się herbatą, kawą i wodą, więc min 2l dziennie na spokojnie :D najgorzej, że lubię się na noc opić.
Wodę piję kranówkę, mieszkam na wsi i ponoć nasza kranówka jest spoko ;) czasami filtruje w dzbanku.

reklama
Co do wyzwania to póki co pasuje, bo od owulki boli mnie brzuch i wolę dmuchać na zimne 😂 jeżeli chodzi o sny i lunatykowanie.... Raczej nie lunatykuje ale ostatnio miałam akcje. Wstałam z łóżka i podeszłam do mojego regału z ciuchami. Otworzyłam go, mąż myślał że chce coś wyciągnąć , a ja nagle gacie w dół i wystawiam dupę żeby zrobić siku 😂 otrzasnelam się dopiero jak mąż krzyknął "co Ty robisz ?!"😂 Czasami mam problem z zasnieciem, czuje wtedy dziwny niepokój. Po urodzeniu najmłodszego dziecka miałam stany lękowe. Koszmary też czasami do mnie wracają, ale już nie z takim nasileniem jak kiedyś.... W przyszłym tygodniu jadę do sis, także naciesze oko bobasem 🙂

Jeszcze raport statystyczny z pierwszych trzech dni miesiąca.
Tak kształtuje się ilość postów w poszczególnych dniach:
Zobacz załącznik 1543293
Wczoraj napisałyśmy 412 postów, więc brawo my! Oby tak dalej! :D
Królowo statystyki 👑 Co najwyżej mogę zostać Twoją asystentką jeżeli pozwolisz
Dobra, to zarzucam temat/zabawę na dziś żeby nabić strony :D

Najczęściej mam ochotę...... (i tutaj niech słownik w telefonie dokończy za Was zdanie) ;)
Nie pobawię się :( Najwygodniej mi na laptopie korzystać z forum jednak. A w telefonie mam wyłączony słownik - denerwuje mnie. Przyszedł Pan maruda niszczyciel dobrej zabawy.
Ej w ogóle jakie głupstwa mi się śniły dziś.
Koleżka rzygał na cmentarzu, bo Magda Gessler mu kazała pić kawę na siłę!
(oglądam Masterchefa ostatnio, więc to chyba dlatego)
Grubo :D ja miałam dzisiaj dwa bardzo realistyczne sny, jeden związany z pracą - i okazał się bardzo prawdziwy po odpaleniu komputera. Drugi to, że pracowałam w takim lasku koło domu i sąsiad stwierdził, że będzie spuszczał drzewo. Drzewo obwiązane o linę i zaczepione o samochód złamało to drzewo w pół. Ciężko opisać. Ale finalnie korona spadła na moje biurko w lesie i roztrzaskała moje laptopy - prywatny i służbowy. 🥺😨
A ja chyba sprawdzę czy się uda zrobić przysiady.
Trzymam kciuki!
ja mam strasznie suche usta i musze mieć zawsze posmarowane :D
mam chyba z 10 wazelin porozkładanych w różnych miejsach w domu.
Kiedyś pytam mężą "gdzie jest wazelina?" a on "wszędzie" 😅
Polecam pomadki z Oeparol, Linomag z Ziaji i peelingi z ziaji. Smarowanie ust kapsułką z oeparolu (olej z wiesiołka). :)
Jak już tak ciśniemy z wyzwaniami to może rzucę Wam wyzwanie picia wody😎 ja na spokojnie w ciagu dnia wypijam 2,5 litra wody, do tego dwie kawy (jedna 200ml, później 135ml), 200ml ziół ojca sroki 😎 No i wiadomix, że jak jest okazja to jeszcze inne napoje wjeżdżają wieczorem 😉

A Ty? Ile wody wypijasz w ciągu dnia?😊💧💧💧💧
Normalnie 2L. Ostatnio się opuściłam i mniej więc staram się pilnować. Skąd butelka?
A jaka wodę pijecie? Butelkową czy filtrowana z kranu?
Tylko butelkowaną. Mamy problem z wodą, ciągle bakterie e.coli.😞

reklama
Królowo statystyki 👑 Co najwyżej mogę zostać Twoją asystentką jeżeli pozwolisz

Nie pobawię się :( Najwygodniej mi na laptopie korzystać z forum jednak. A w telefonie mam wyłączony słownik - denerwuje mnie. Przyszedł Pan maruda niszczyciel dobrej zabawy.

Grubo :D ja miałam dzisiaj dwa bardzo realistyczne sny, jeden związany z pracą - i okazał się bardzo prawdziwy po odpaleniu komputera. Drugi to, że pracowałam w takim lasku koło domu i sąsiad stwierdził, że będzie spuszczał drzewo. Drzewo obwiązane o linę i zaczepione o samochód złamało to drzewo w pół. Ciężko opisać. Ale finalnie korona spadła na moje biurko w lesie i roztrzaskała moje laptopy - prywatny i służbowy. 🥺😨

Trzymam kciuki!

Polecam pomadki z Oeparol, Linomag z Ziaji i peelingi z ziaji. Smarowanie ust kapsułką z oeparolu (olej z wiesiołka). :)

Normalnie 2L. Ostatnio się opuściłam i mniej więc staram się pilnować. Skąd butelka?

Tylko butelkowaną. Mamy problem z wodą, ciągle bakterie e.coli.😞
z SHEIN😬

1pc 2000ML Plastic Water Bottle, Modernist Black Portable Water Bottle With Time Marker & Straw Lid For Home
I discovered amazing products on SHEIN.com, come check them out!

Do góry