reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Ja dziś po konsultacji z chirurgiem i muszę przed ciążą na planowane wycięcie woreczka iść. Orientujecie się jakie terminy są? Na stronie NFZ niby najbliższy na 29.05, czyli stosunkowo blisko, ale nie wiem, czy w to wierzyć (dzwonię jutro). Teraz trochę strach, że jednak mogliśmy zajść, bo w razie ataku, to nie patrzą ciąża-nie ciążą, tylko kładą na stół... :/

Ja dziś po konsultacji z chirurgiem i muszę przed ciążą na planowane wycięcie woreczka iść. Orientujecie się jakie terminy są? Na stronie NFZ niby najbliższy na 29.05, czyli stosunkowo blisko, ale nie wiem, czy w to wierzyć (dzwonię jutro). Teraz trochę strach, że jednak mogliśmy zajść, bo w razie ataku, to nie patrzą ciąża-nie ciążą, tylko kładą na stół... :/
Jak Ci zależy na czasie a masz możliwość to popatrz też na pobliskie miasta. Mąż się przymierza do operacji przegrody nosowej i np u nas się czeka rok czy dwa a miasto 100km dalej - kilka dni. O ile faktycznie te terminy są miarodajne bo jeszcze nie weryfikowalismy :p
A Ty już jesteś po owulacji?

Jak Ci zależy na czasie a masz możliwość to popatrz też na pobliskie miasta. Mąż się przymierza do operacji przegrody nosowej i np u nas się czeka rok czy dwa a miasto 100km dalej - kilka dni. O ile faktycznie te terminy są miarodajne bo jeszcze nie weryfikowalismy :p
A Ty już jesteś po owulacji?
Tak, 17.04 mi wyszedł najciemniejszy pasek, a seks był dwa dni przed, więc niby za wcześnie, ale z drugiej strony już płodne, także zobaczymy, czy coś ustrzeliliśmy 🙄 Z racji zmiany sytuacji lepiej jakby jednak nie...
Celna uwaga z tymi miastami w okolicy, zorientuję się, jeśli by się okazało, że ten maj to tylko na stronie, a nie w rzeczywistości.

reklama
Do góry