AScarlett
Moderator
Na zdrowie
Wasze zdrowie dziewczyny! ja dzisiaj mood drineczka, który smakuje jak duży kac jutro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na zdrowie
Wasze zdrowie dziewczyny! ja dzisiaj mood drineczka, który smakuje jak duży kac jutro
To dzisiaj nie śpisz rozumiem?
Ja tam zawsze jak robiłam rano to około 15-16 miałam.To tam bywają wyniki koło 20, czasem po 23.
U mnie nie ma reguły, czasem są po 2/3 h, czasem po 8, bywają na następny dzień. Ostatnio nie ważne co i o której badam, wyniki mam między 18 a 19.Ja tam zawsze jak robiłam rano to około 15-16 miałam.
Ekstra! Ja w ciąży miałam 11 i pamiętam jak bardzo sie bałam,że za mało.Zaczyna się coś dziać bo mam progesteron - 18.5ng
O, to dobrze wiedzieć W DE jest tylko na receptęMetamizol to substancja czynna, która dostaniesz pod nazwą Pyralgina wiec nie jest na receptę.
w temacie migreny mnie pomagają 2 tabletki Excedrin Migra Stop.
gratulacjeMamy to!
18.04.2023r.
Progesteron - 8,40 ng/ml
Beta - 1,4 mIU/ml
20.04.2023r.
Progesteron - 18,50 ng/ml
Beta - 28,9 mIU/ml
Zobacz załącznik 1518346