Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie dziś śnieżna zawierucha jak w samym środku zimyAż nam smaka narobiłaś
Ale taka pogoda dupiata, że nie chce mi się wychodzić z pod kocyka
śnieg? O nieeee, już dość, dajcie mi wiosnę!U mnie dziś śnieżna zawierucha jak w samym środku zimy
a dostałam okres wreszcie, więc może się os napatoczy, ale przez te trzy miechy (o poronieniu) nie chcę się stresować, więc sprawdzę dopiero jak nie dostanę kolejnego w terminie.
Tyle zaszło w marcu, ze sie towarzystwo nam wykruszyłoW ogóle czy mi się wydaje, czy nas jakoś dramatycznie mało zapisanych na kwiecień? Z jednej strony to dobrze, no ale dawać mi tu jakieś dwie krechy!
czyli w czerwcu będę gadać sama ze sobą?Tyle zaszło w marcu, ze sie towarzystwo nam wykruszyło
Myślę że zostane tu z tobą jeszcze długo aż to ty mnie zostawiszczyli w czerwcu będę gadać sama ze sobą?
Rozwijasz się widzę w planachJa z kolei zawsze chciałam jedno, a teraz- chociaż wiem jak marne są szanse- chciałabym conajmniej dwójkę. I wcale się nie cieszę, że tak mi się zmieniło .
Trzeba nabór dla nowych zrobić żeby monologów nie było jest jeszcze opcja, że nie chcą dzieci z końca roku i wybrzydzająTyle zaszło w marcu, ze sie towarzystwo nam wykruszyło
no ja się najpóźniej w sierpniu stąd zawijam, bo jak się nie uda wcześniej, to mi jedna z sierpniowek zwalnia brzuch jak się Ciebie nie pozbędę wcześniej, to Cię pociągnę ze sobą po prostuMyślę że zostane tu z tobą jeszcze długo aż to ty mnie zostawisz