nindziaa
Moderator
Haha, tutaj mam flonie cierpię tej apki dla mnie te wykresy są mało czytelne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha, tutaj mam flonie cierpię tej apki dla mnie te wykresy są mało czytelne
sikaaaaaaj haha ja już bym była po 164829374 testach
No właśnie, średnio to miarodajne, ja akurat zawsze powtarzam, że pewność daje monitoring, i jeszcze u lekarza nie z przypadku i dobrze przeprowadzony.Tutaj niby pokazuje, że 20 kwietnia owu. Ale ostatnio tez pokazywało, ze 15 ale temp spadła i tak się przesuwa. Tylko ze ten wykres jest taki z doopy, dodawanie i odejmowanie wartości w zależności o której godzinie zmierze.
faktycznie z początku dość wysoka temp ale obstawiała bym owu 18.04Haha, tutaj mam flo
Trzymam kciuki!Także taka sytuacja:
Zobacz załącznik 1519907
Cos sie dzieje. Ale to początek sam. W czwartek powtórka
Tak, była wysoka gdyż … miałam ogromnego kaca wtedy Imprezowaliśmy w świętafaktycznie z początku dość wysoka temp ale obstawiała bym owu 18.04
no to zmienia postać rzeczyTak, była wysoka gdyż … miałam ogromnego kaca wtedy Imprezowaliśmy w święta
ja miałam takiego proga 3 razy, kiedy sprawdzałam i niestety wtedy również dupa także bardzo dobrze, że prog ładniusi ale niestety to jeszcze o niczym nie świadczyz czymkolwiek czujesz sie komfortowo, tez ostatnio postanowilam nie sikac wczesniej niz 14dpo ale przy takim progu juz bym pewnie zbierala siuski
dlatego nie chcę się nakręcaćja miałam takiego proga 3 razy, kiedy sprawdzałam i niestety wtedy również dupa także bardzo dobrze, że prog ładniusi ale niestety to jeszcze o niczym nie świadczy