nindziaa
Moderator
Nie …A nie robiłaś testów owulacyinych?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie …A nie robiłaś testów owulacyinych?
Who is the madafakin QUEEN!!Także taka sytuacja:
Zobacz załącznik 1519907
Cos sie dzieje. Ale to początek sam. W czwartek powtórka
Niestety nie.ale ladny, powyzej wartosci ref dla fazy lutealnej nie dorzucilas tam jakiejs bety przypadkiem do testowania?
Mam wyniki proga.
Serce mi skacze, nie wiem o co chodzi.
Dlaczego jest taki wysoki? Pomocy
Ja byłam przekonana o braku owulacjiSzkoda, że sobie bety nie dorobiłaś
Ale trzonowane było?Ja byłam przekonana o braku owulacji
Człowiek jak coś sobie wmówi to … Brak słów, brak
z czymkolwiek czujesz sie komfortowo, tez ostatnio postanowilam nie sikac wczesniej niz 14dpo ale przy takim progu juz bym pewnie zbierala siuskiNiestety nie.
Nie No, nie będę się nakręcać chociaż jak zobaczyłam wysoki wynik to serce mi w gardle stanęło dosłownie
Było, z tym że nie mam zielonego pojęcia kiedy była owulacja. Z mierzenia temp nic specjalnego nie wynikło a testów owu nie robiłam Dzisiaj jest 24dc a cykle zazwyczaj 29-30 dniAle trzonowane było?
Także taka sytuacja:
Zobacz załącznik 1519907
Cos sie dzieje. Ale to początek sam. W czwartek powtórka
a Pokaż wykresByło, z tym że nie mam zielonego pojęcia kiedy była owulacja. Z mierzenia temp nic specjalnego nie wynikło a testów owu nie robiłam Dzisiaj jest 24dc a cykle zazwyczaj 29-30 dni