reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
To chociaż mogę napisać, że gratuluję😋.
Co do picia, to ostatnio najlepiej wychodzi mi jedzenie 😋. Na kawę straciłam ochotę już jakiś czas temu, wolę czekoladkę ostatnio 🙂. A u Ciebie?
Hehe, dzięki 😝
Kawy piję tyle co zwykle czyli jakieś 2 na dzień ale nadrobiłam troszkę winkiem 😈
drunk i love lucy GIF

10 dpo biel ... pławię się w swoje rozpaczy.
Nie jestem w stanie nic produktywnego tutaj napisać.
Pierwszy raz tak mocno to przeżywam
Przytulam najmocniej :( pochlipuję razem z Tobą.

A coś się wydarzyło w tym cyklu, że nadzieje były większe?
Ja jestem całkowicie zrezygnowała aktualnie i kminie, co tu zmienić w moim żyćku, by z niego bardziej skorzystać, skoro nie zapowiada się na klasyczne życie z dziećmi. Najchętniej wyjechałabym w baaaaaaardzo długa podróż. Moja znajoma z Planeta Abstrakcja (taki vlog podróżniczy). Zaczęła podróżować kilka lat temu z chłopakiem (teraz mężem) i kręcić vlogi, a teraz to już maja potężną widownie. Też bym tak chciała. Snuć się po świecie, wspinać i nagrywać vlogi... troszkę mi pomaga takie fantazjowanie...

Czy korzystała któraś z Was ze wsparcia psychologicznego dedykowanego niepłodności? Możecie kogoś polecić?
Ja byłam niedawno na takiej konsultacji psychologicznej i do tej pory rezonują we mnie słowa tej pani. Piękne spotkanie. Tylko, że ta Pani w Warszawie przyjmuje i nie wiem czy online byłoby również pomocne?

Przytulam najmocniej :( pochlipuję razem z Tobą.

A coś się wydarzyło w tym cyklu, że nadzieje były większe?
Ciebie też przytulam 🥰
I tak i nie. W końcu zrobiliśmy badanie nasienia, androlog skomentował jako dobre. Do tego mąż się wziął za dietę i suple. Może temu ?
Teraz jedynie stymulacja może być nadzieja.
A potem inseminacja z 2-3 razy i myślę, że trzeba się skłaniać ku in vitro.

Ciebie też przytulam 🥰
I tak i nie. W końcu zrobiliśmy badanie nasienia, androlog skomentował jako dobre. Do tego mąż się wziął za dietę i suple. Może temu ?
Teraz jedynie stymulacja może być nadzieja.
A potem inseminacja z 2-3 razy i myślę, że trzeba się skłaniać ku in vitro.
No to u nas bardzo podobny plan. Po majówce 2-3 cykle próby inseminacje i rozważanie in vitro.

reklama
Do góry