Brownie1992
Moderator
Jeszcze pipa od razu w ciąży. Od razu żal mi dupę ścisnął i odezwała się głowa staraczki przecież ona nie ma testów hcg.Jeszcze wiele razy się rozczarujesz podczas oglądania tego serialu
To jest dopiero zryty beret.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze pipa od razu w ciąży. Od razu żal mi dupę ścisnął i odezwała się głowa staraczki przecież ona nie ma testów hcg.Jeszcze wiele razy się rozczarujesz podczas oglądania tego serialu
Aaa Oki, nie zamierzam mącićNic nie mów. Ja tu żyję w spokoju ducha. Nie zaburzajmy tego
Nie wolno oddawać leków, które są na receptę, więc lametta jest moja
Mi pękają pęcherzyki chyba gdzieś przy 24mm i rosną też chyba po mniej niż 2mm/dobę :d i testy owu były blade i na sam koniec zaczęły ciemnieć, ostatnią dobę praktycznieAle for fun zrobiłam przed chwilą specjalnie dla Was test owulacyjny:
Zobacz załącznik 1516363
Także tego... PCOS pozdrawia
No i super!Czas na update po monitoringu! Melduję, że są pęcherzyki 20mm, więc dzisiaj wjeżdża ovitrelle. W następnym cyklu dawka lametty bez zmian. Dziękuję za uwagę i życzę miłego wieczoru
Pfff bo to razWłaśnie Oglądamy dalej Wikingów.
Ragnar zdradził Laghertę. Jestem rozczarowana !
Uciekłam od Was, ale niestety będę musiała wrócić. Pewnie na czerwcowe kreski jak dobrze pójdzie. Mam nadzieje, że zobaczę tam dużo dużo mniej znajomych nickow.
Poronienie samoistne. Jestem już w domu. Dobę byłam hospitalizowana.
Z góry dziękuje za wszystkie słowa wsparcia.
WspółczujęUciekłam od Was, ale niestety będę musiała wrócić. Pewnie na czerwcowe kreski jak dobrze pójdzie. Mam nadzieje, że zobaczę tam dużo dużo mniej znajomych nickow.
Poronienie samoistne. Jestem już w domu. Dobę byłam hospitalizowana.
Z góry dziękuje za wszystkie słowa wsparcia.
Oczywiście, że leczenie niepłodności powinno być objęte ubezpieczeniem. Ale pewnie zakładamy, że byłoby takiej samej jakości jak to, które znamy z klinik prywatnych.Okropne to. Pierwsze to zgadzam się z Olką, że leczenie niepłodności powinno być refundowane. Ale jak już nie jest to dofinansowanie powinno być dla każdego niezależnie od miejsca zamieszkania ani tego czy nie spóźnił się dwie minuty z wnioskiem. Dofinansowanie powinno być ot tak: kwalifikujesz się do ivf, składasz wniosek, dostajesz kasę.