reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Uciekłam od Was, ale niestety będę musiała wrócić. Pewnie na czerwcowe kreski jak dobrze pójdzie. Mam nadzieje, że zobaczę tam dużo dużo mniej znajomych nickow.
Poronienie samoistne. Jestem już w domu. Dobę byłam hospitalizowana.
Z góry dziękuje za wszystkie słowa wsparcia.

Przytulam mocno ❤️
Wypoczywaj! Daj sobie czasu 😗

reklama
Okropne to. Pierwsze to zgadzam się z Olką, że leczenie niepłodności powinno być refundowane. Ale jak już nie jest to dofinansowanie powinno być dla każdego niezależnie od miejsca zamieszkania ani tego czy nie spóźnił się dwie minuty z wnioskiem. Dofinansowanie powinno być ot tak: kwalifikujesz się do ivf, składasz wniosek, dostajesz kasę.
Oczywiście, że leczenie niepłodności powinno być objęte ubezpieczeniem. Ale pewnie zakładamy, że byłoby takiej samej jakości jak to, które znamy z klinik prywatnych.
A tu, no cóż, w praktyce może być niestety inaczej... Leczenie bezpłatne u mnie = np. oczekiwanie prawie rok w kolejce. Bardzo podstawowe badania. Brak diagnostyki po poronieniach. Generalnie low cost ;-)

Do góry