reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W którym tygodniu ciąży urodziłyście dziecko?

W którym tygodniu ciąży urodziłyście dziecko?

• Wszystkich głosujących
    203
ja urodzilam w 41+6...wg moich obliczen zgadzalo sie doklanie, gin obliczyl 2 tyg wczesniej gdzie tez sie zgadzalo;-)

reklama
ja ja urodziłam w 40 tygodniu termin mialam na 9 listopada ale poniewaz mialam miec cesarke a zblizal sie weekend to pokoili mnie w piatek :) w sumie szkoda bo nie zalapalam sie na becikowe ;(

Czesc ja urodzilam mojego Kacperka w 39 tygodniu przez cesarskie ciecie
0606081625476hl.jpg

0606101132156am.jpg

anecik pisze:
hej!!
Ja urodziłam w 38 tygodniu ciązy.... 5 dni po odstawieniu fenoterolu

Ja teraz jestem wlasnie na fenoterolu ... zobaczymy czy sytuacja sie powtorzy ... oczywiscie zla nie bede jesli wczesniej zobacze moje malenstwo i bede mogla je usciskac :)

ja urodziłam 15 dni po terminie i to przez cc bo mała ani myślałą wychodzić z brzuszka ;D

Ja urodzilam mojego Allanka w 38t i 2 dniu czyli w ostatnia niedziele, to jest 2.07.06

reklama
Mi to lekarze namieszali w terminach i w glowie do tego stopnia, ze sama nie wiem, ktory to byl tydzien.

Lekarz prow liczyl mi tygodnie wg usg (i mial racje, bo z terminu ustalanego wg ost @ wychodzilo, ze zaszlam w ciaze, kiedy nie bylo meza!)

Kiedy trafilam do szpitala z przedwczesnymi skurczami w karte wpisali 35 tydzien Bralam fenoterol, izoptin i martwilam sie, by adas poczekal jeszcze te 5 tygodni

Kiedy trafilam do szpitala inny lekarz uparl sie, by jednak liczyc mi ciaze od daty ost @ wiec w karte wpisano mi, ze urodzilam w 41 tc

w dodatku w drugiej karcie wypisu do mojego wieku dodano rok, wiec juz w ogole wyglada na to, ze mialam ciaze niczym slonica... :laugh:

Do góry