reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W którym tygodniu ciąży urodziłyście dziecko?

W którym tygodniu ciąży urodziłyście dziecko?

• Wszystkich głosujących
    203
ja mam nadzieje ze urodze przed terminem albo w terminie
tylko nie po
juz nie moge sie doczekac a czekac ponad termin to ponad moje siły ;)

reklama
Madzia_S pisze:
Buu... :( Niesprawiedliwa ankieta...A co z tymi, które są juz w 10 -cu ciąży, jak ja...? Nawet nie będę mogła zaglosować... :( :( :(
dokładnie też tak myśle
nie powinna mieć ograniczonego czasu trwania
bo jak urodze w 41tygodniu to juz bedzie po ankiecie :mad:

KASIULA ankieta jest poprawiona,do 42 tc. w 43,raczej nie urodzisz ;)
Ja też bym chciała przed terminem,czyli teraz na dniach :) bo po terminie, to ciężko... Takie wyczekiwanie jest najgorsze..

witam mlode mamy:)
ja urodzilam w 39 tygodniu.
a co pomaga na szybsze urodzenie???
sex:))) i to prawda po ponad 24 godzinach od naszych przyjemnosci na swiat przyszedl jakub:)))

zapraszam na strone jakuba:) www.znajoma.republika.pl

Hej! Ja urodzilam w 38 tygodniu, ale to chyba ze stresu - zaczelam rodzic na lotnisku odbierajac Mame i Brata, ktorych 2 lata nie widzialam. :laugh:

Ja dokładnie urodziłam w 41 tcW poprzedzający dzien dostałam skurczy i to był poniedziałek a w wtorek miałam mieć robioną indukcje.Także mała i tak urodziła się w wtorek o 4.00 chyba sie wystraszyła ;D ;D ;D.

zgadzam sie co do seksiku
my zaczelismy w niedziele starac sie o przespieszenie i wystarczyla niedziela poniedzialek i w pon w nocy pojechalam do szpitala ;D

Czesc. Jau rodzilam w 37 tygodniu zatem 3 tygodnie wczesniej. Kacperek byl 3 doby w inkubatorku, a na sale dali mi go dopiero na 5 dzien. Strasznie sie martwilam bo duzo wymiotowal i dostawal duzo lekarstw i przez głowke i raczki, ale juz jest wszystko dobrze. W sumie bylismy 7 dni w szpitalu. :laugh: Pozdrawiam wszystkie mamy i ich skarby:)

reklama
Ja urodziłam w pierwszy dzień 42 tygodnia ;D miałam się w ten dzień zgłosic do lekarza, ale szyciej udało mi się urodzić :D
Niestety ani seks, ani chodzenie po schodach...nic mi niepomogło..trzeba było czekać na rozwój wydarzeń samemu ::)

Do góry