reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W którym tygodniu ciąży urodziłyście dziecko?

W którym tygodniu ciąży urodziłyście dziecko?

• Wszystkich głosujących
    203
ja to urodziłam w setnym tygodniu ciąży :)
termin OM miałam na 22.09
termin wg usg na 28.09
a urodziłam 07.10,
czyli całe koszmarne długie 15 dni po terminie!

poród wywoływany 3 dni i nic z tego. skończyło się cc.

reklama
ja urodzilam w 39 tyg termin mialam na 6 listopada a urodzilam 1 listopada pamietam jak dziewczyna z ktora lezalam na sali mowila ze bardzo starala sie nie urodzic 1 i faktycznie udalo jej sie urodzila 31 jakos przed 12 :D

ja oba dzieciaczki urodzilam punktualnie, tz z terminu ktory ja obliczylam z zaplodnienia, a nie z tego co lekarz mi wyznaczyl, oby im to zostalo, albo to po mnie bo ja jestem strasznie punktualna ;D

niezle rzadko sie zdarza az taka dokladnosc ;D moja corcia wybrala sobie wszystkich swietych na dzien narodzin :laugh:

maja.s pisze:
ja oba dzieciaczki urodzilam punktualnie, tz z terminu ktory ja obliczylam z zaplodnienia, a nie z tego co lekarz mi wyznaczyl, oby im to zostalo, albo to po mnie bo ja jestem strasznie punktualna ;D

ja też sobie obliczyłam termin z zapłodnienia, przypadkiem pokrywał się on z terminem lekarzy, ale myślałam, że skoro dokładnie wiem kiedy to się stało, to termin też jest dokładny - a tu niespodzianka, urodziłam 12 dni przed terminem :) dokładnie drugiego dnia 39 tygodnia.

ja urodzilam 4 dni po terminie i bardzo sie ciesze, ze nie musialam az tak dlugo czekac, a juz sie obawialam, ze tak bedzie. Na szczescie synus sie zlitowal nad mamusia i przyszedl na swiat 28 lutego o 3:18 w nocy. ;)

witam, ja urodziłam w pierwszym dniu 42 tygodnia, przez wywołanie (mojej córci chyba nie spieszyło sie na świat), pozdrawiam

reklama
ja urodziłam w 41 tygodniu - 4 dni po terminie; termin miałam na 4,03 a mały urodził się 8.03

Do góry