reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w ktorym tygodniu byłyście jak sie dowiedziałyście ze jestescie w ciązy

reklama
Witam jestem tu nowa ale już bardzo mi sie spodobało na Waszym forum :tak: pewnie będe tu często zagladala. Ja sie dowiedziałam jak bylam w szóstym tygodniu ciaży w maleńkim zarodku widzialam bijace serduszko maleńkie :-) obecnie mija mi 17 tydzien.

Gdy byłam w ciąży po raz pierwszy,dowiedziałam się w 12 dniu od zapłodnienia :) Miałam monitorowany cykl :) Dzisiaj moja córka ma 5 lat :):):)
Teraz jestem w 6 tym tygodniu i jeszcze nie widziałam bicia serduszka ...wizyte mam 20tego kwietnia...a test zrobiłam dzień przed planowaną @ ,więc na ekspertyze było jeszcze za wcześnie :) ale beta ładnie rośnie więc mam dobre przeczucie

Ja byłam już w 3 tyg u ginekologa, bo starałam się o moje szczęście i co chwila robiłam testy ciążowe jak pojawiły się planowane dwie kreski to od razu pobiegłam do ginka, ale On powiedział, że jest za wcześnie i mam przyjść za 3 tyg. także z testu wiedziałam już w 3 tyg, a lekarz potwierdził w 6 :-)

ja najpierw zrobiłam test w 3 tygodniu bo szłam farbować włosy ale nic nie wykazał więc farbowałam, tydzień później nie dostałam okresu i zrobiłam test- były 2 kreseczki :)

1 kwietnia zrobiłam 3 testyowe z wynikami pozytywnymi a to był 5 tydzień i 4 dzień ciąży. Pierwsza wizyta u ginekologa miała miejsce w 6 tygodniu i 5 dniu ciązy :)

O pierwszej ciąży dowiedziałam sie w 12 tygodniu za to o obecną ciąże zaczęłam podejrzewać się już w pierwszym tygodniu od spodziewanej miesiączki, potwierdziłam ją testem jakoś w 3 a u gina w 9tygodniu;-).

dziewczyny w którym tygodniu i ile po spodziewanej miesiączce ginekolog potwierdzil wasze ciąże??? po mi wyszly dwie upragnione kreski lecz lekarz powiedzial mi ze ciązy nie widzi i skierowal na test z krwi ale niemam jeszcze wyników prosze napiszcie

w obydwu ciązach w 4tc, w dniu spodziewanej miesiączki robilam test :) u gina bylam w pierwszej ciązy w 7tc- widzialam serduszko, a w drugiej polecialam na usg juz w 5tc i widzialam tylko pęcherzyk ciązowy, nawet zarodka jeszcze nie bylo widac.

reklama
Do góry