reklama
Sapik3
Zaciekawiona BB
Witam jestem tu nowa ale już bardzo mi sie spodobało na Waszym forum pewnie będe tu często zagladala. Ja sie dowiedziałam jak bylam w szóstym tygodniu ciaży w maleńkim zarodku widzialam bijace serduszko maleńkie :-) obecnie mija mi 17 tydzien.
ewiiiiiiiiii
Zaangażowana w BB
Gdy byłam w ciąży po raz pierwszy,dowiedziałam się w 12 dniu od zapłodnienia Miałam monitorowany cykl Dzisiaj moja córka ma 5 lat
Teraz jestem w 6 tym tygodniu i jeszcze nie widziałam bicia serduszka ...wizyte mam 20tego kwietnia...a test zrobiłam dzień przed planowaną @ ,więc na ekspertyze było jeszcze za wcześnie ale beta ładnie rośnie więc mam dobre przeczucie
Teraz jestem w 6 tym tygodniu i jeszcze nie widziałam bicia serduszka ...wizyte mam 20tego kwietnia...a test zrobiłam dzień przed planowaną @ ,więc na ekspertyze było jeszcze za wcześnie ale beta ładnie rośnie więc mam dobre przeczucie
Ja byłam już w 3 tyg u ginekologa, bo starałam się o moje szczęście i co chwila robiłam testy ciążowe jak pojawiły się planowane dwie kreski to od razu pobiegłam do ginka, ale On powiedział, że jest za wcześnie i mam przyjść za 3 tyg. także z testu wiedziałam już w 3 tyg, a lekarz potwierdził w 6 :-)
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
1 kwietnia zrobiłam 3 testyowe z wynikami pozytywnymi a to był 5 tydzień i 4 dzień ciąży. Pierwsza wizyta u ginekologa miała miejsce w 6 tygodniu i 5 dniu ciązy
dziewczyny w którym tygodniu i ile po spodziewanej miesiączce ginekolog potwierdzil wasze ciąże??? po mi wyszly dwie upragnione kreski lecz lekarz powiedzial mi ze ciązy nie widzi i skierowal na test z krwi ale niemam jeszcze wyników prosze napiszcie
agast22
Fanka BB :)
w obydwu ciązach w 4tc, w dniu spodziewanej miesiączki robilam test u gina bylam w pierwszej ciązy w 7tc- widzialam serduszko, a w drugiej polecialam na usg juz w 5tc i widzialam tylko pęcherzyk ciązowy, nawet zarodka jeszcze nie bylo widac.
reklama