reklama
Lewcia87
Fanka BB :)
My nie planowaliśmy drugiej dzidzi, chociaż ja już bardzo chciałam. Starsza córka ma prawie 4 latka i pomyślałam, że taka fajna różnica wieku będzie :-)
Tak wię nie wiedziałam, że jestem w ciąży, ale nie dawało mi spokoju to, że podczas spotkania ze znajomymi odrzucam alkohol Drinki lubiałam zawsze kolorowe, nie kolorowe i żaden mi nie wchodził. Zrobiłam test i proszę jestem w ciąży. Do lekarza poszłam w 6 tyg i teraz dzidzia jest już w połowie swojej drogi na świat :-)
Tak wię nie wiedziałam, że jestem w ciąży, ale nie dawało mi spokoju to, że podczas spotkania ze znajomymi odrzucam alkohol Drinki lubiałam zawsze kolorowe, nie kolorowe i żaden mi nie wchodził. Zrobiłam test i proszę jestem w ciąży. Do lekarza poszłam w 6 tyg i teraz dzidzia jest już w połowie swojej drogi na świat :-)
Ja starałam się o dzidzie test zrobiłam tego samego dnia kiedy miałam dostać miesiączkę i wyszły dwie kreseczki po trzech dniach posłam do gina ale jeszcze nie widział fasolki i kazał mi przyść za dwa tygodnie ale założył, że jestem w ciąży(kazał brać folik, ale Ja go już brałam od 2 miesięcy) :-)
I po dwóch tygodniach obliczył, że to 6 tydzień ciąży
Teraz czekam na dzidzię, ale do sierpnia daleko
I po dwóch tygodniach obliczył, że to 6 tydzień ciąży
Teraz czekam na dzidzię, ale do sierpnia daleko
reklama