sunshine97
Aktywna w BB
Halo halo jak Twoje pęcherzyki?W aptece gemini jest dużo taniej stacjonarnie, niż w rossman
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Halo halo jak Twoje pęcherzyki?W aptece gemini jest dużo taniej stacjonarnie, niż w rossman
@amusedxxx Haha Isa Traorre jest zajebisty! Wypisuje mi wszystko co chce, tez mam luxmed zawsze mówi; dobze pani, cos jesce pani?Mi internista w luxmedzie nie chciał na te badania skierowanka wystawić, powiedział, że na to może tylko endokrynolog.
Twoje KIRy powinno się odnieść do jego HLC z tego co czytałam. Więc jak u niego jest ok z tym, to Twoje KIRy nie stanowią problemu.Czekamy jeszcze na kariotyp. Przyszły wyniki HLC, Kirów, AZF, CFTR- tu wszystko jak najbardziej prawidłowo
A skąd ten Isa Traorre jest? Jaka miejscowość i specjalizacja?@amusedxxx Haha Isa Traorre jest zajebisty! Wypisuje mi wszystko co chce, tez mam luxmed zawsze mówi; dobze pani, cos jesce pani?
Zdecydowanie, dla mnie to jedna wielka czarna magia, tylko moje spłyną najwcześniej za miesiąc dopieroTrochę dlatego postanowiłam tutaj zostać, bo jak zaczną spływać badania z holsamedu to pewnie będą pojawiać się pytania
Ginekolog z luxmedu. Nie wiem gdzie przyjmuje bo ja mialam konsultacje telefonicznaA skąd ten Isa Traorre jest? Jaka miejscowość i specjalizacja?
Pamiętajcie aby dzień święty święcić!
O 18 mam! Dzięki ze pamiętasz dam znac!Halo halo jak Twoje pęcherzyki?