Rośnie u Ciebie w takim samym tempie co u mnieDziewczyny,
Sobota beta 30 (po 9:00)
Środa 72,4 (chwilę po 7:00)
Dziś 119 (mniej więcej 7:00)
Progesteron dziś 17,9.
Czy to jest ok czy nie?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rośnie u Ciebie w takim samym tempie co u mnieDziewczyny,
Sobota beta 30 (po 9:00)
Środa 72,4 (chwilę po 7:00)
Dziś 119 (mniej więcej 7:00)
Progesteron dziś 17,9.
Czy to jest ok czy nie?
Ja robiłam 3 x w tym samym. Jutro mam - UWAGA - potwierdzanie ciąży z położną przez telefon.Rośnie u Ciebie w takim samym tempie co u mnieniby wszystko w normie więc trzeba czekać. Ja jutro jadę na betę żeby sprawdzić czy potwierdzi mniej więcej wynik z dzisiaj z innego laboratorium...
Właśnie od jakiegos czasu mnie zastanawia czy te plamienia implantacyjne naprawdę sie zdarzająA u mnie dzisiaj brazowe plamienia... wiec pewnie owu bo nie chce mi sie wierzyć w te mityczne plamienia implantacyjne
Zrobie test jutro, 10 dpo jeśli się nie przesunęło i zobaczymy
Zakręciłam się samaNapisałaś że pewnie owu, więc zrozumiałam, że podciągasz to pod owulacyjne
Trzymam kciuki za implantacje![]()
Czasami jakoes dziewczyny piszą ze miały. Ale w większości są plamienia, a ciazy nie maWłaśnie od jakiegos czasu mnie zastanawia czy te plamienia implantacyjne naprawdę sie zdarzają![]()
Zdarzają, ja mialamWłaśnie od jakiegos czasu mnie zastanawia czy te plamienia implantacyjne naprawdę sie zdarzają![]()
Zdarzają się chyba w 30 % ciąż (tak kiedyś czytałam). Ja myślałam, że "to chyba to" bo miałam śluz taki trochę kawa z mlekiem, ale w tym cyklu też taki miałam, chyba po prostu nigdy nie zwróciłam uwagi, bo też kto normalny sobie śluz ogląda oprócz nas staraczekZdarzają, ja mialam![]()
Ja pewnie bym robila bo bym nie wytrzymalaHej. Jest sens iść do apteki i robić pinka w dzień ( do rana na pewno nie wytrzymam w wyrazie co)czy czekać spokojnie na paczkę z testami?