Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaznacz, pewnie dziś przyjdzie. Moglam biale gacie założyć a nie czarne xDto jak masz trochę krwi, to Ci ją zaznaczę
Ja tak mialam.... i najlepszy tekst ginaAle jeżeli jest ciąża i beta to ona rośnie można powiedzieć z godziny na godzinę. Więc jak np. wieczorem się poczeka bez sikania z 3h to test powinien być mocniejszy niż poranny bo stężenie bety wyższe
Oceńcie same. Nie z porannego moczu.
Chyba we wtorek pójdę. O ile okresu nie dostanęHmm no nie wiem. Może i coś tam przebija
Chyba spróbowałabym z beta
mi przy butach 13 i 9 cień wychodził tak samo rano jak i w późniejszych godzinach na pinku, więc nie ma znaczenia kiedy robiłam testAle jeżeli jest ciąża i beta to ona rośnie można powiedzieć z godziny na godzinę. Więc jak np. wieczorem się poczeka bez sikania z 3h to test powinien być mocniejszy niż poranny bo stężenie bety wyższe
cień jest, ale beta dałaby 100% pewności co się tam dziejeOceńcie same. Nie z porannego moczu.
betach, nie butach! Matko co za słownik zrypany! Telefon powinien wyłapać, że jak piszę na bb, to musi być beta!mi przy butach 13 i 9 cień wychodził tak samo rano jak i w późniejszych godzinach na pinku, więc nie ma znaczenia kiedy robiłam test