reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

reklama
zrób w piątek znowu w diagnostyce, bo faktycznie ten przyrost trochę mizerny, ale to było inne labo. Wstawiam Ci swoje przyrosty z poprzedniego cyklu, a potem niestety 4-ta beta już spadkowa wynosząca jakieś 41…
Niby jest o 83% wzrost a prawidłowo powinna się podwajać o 66-100% więc w normie. W piątek jeszcze zrobię w tym samym synevo żeby zobaczyć czy ten wynik się podwoi u nich ☺️

Niby jest o 83% wzrost a prawidłowo powinna się podwajać o 66-100% więc w normie. W piątek jeszcze zrobię w tym samym synevo żeby zobaczyć czy ten wynik się podwoi u nich ☺️
ja też miałam w normie bo 88,9% ale martwiły mnie, że małe te liczby. Mam jednak nadzieję, że u Ciebie będzie wszystko ok 😉

reklama
Do góry