LadyCaro
Fanka BB :)
Nie zaśmiecasz! Dziel się z nami wątpliwościami, a my postaramy się Cię wesprzećI sorry dziewczyny, że zaśmiecam wątek swoim problemem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie zaśmiecasz! Dziel się z nami wątpliwościami, a my postaramy się Cię wesprzećI sorry dziewczyny, że zaśmiecam wątek swoim problemem
wy wiecie, że u mnie wszystko bardziej skomplikowane i teraz doszły powikłania po operacji niestetyNie zaśmiecasz! Dziel się z nami wątpliwościami, a my postaramy się Cię wesprzeć
Niby jest o 83% wzrost a prawidłowo powinna się podwajać o 66-100% więc w normie. W piątek jeszcze zrobię w tym samym synevo żeby zobaczyć czy ten wynik się podwoi u nichzrób w piątek znowu w diagnostyce, bo faktycznie ten przyrost trochę mizerny, ale to było inne labo. Wstawiam Ci swoje przyrosty z poprzedniego cyklu, a potem niestety 4-ta beta już spadkowa wynosząca jakieś 41…
Kochana będzie wszystko ok!!! Całym sercem z Tobąwy wiecie, że u mnie wszystko bardziej skomplikowane i teraz doszły powikłania po operacji niestety
Nie zartuj, moze komis przydarzy sie podobna historia i twoja wskaze co zrobić.I sorry dziewczyny, że zaśmiecam wątek swoim problemem
ja też miałam w normie bo 88,9% ale martwiły mnie, że małe te liczby. Mam jednak nadzieję, że u Ciebie będzie wszystko okNiby jest o 83% wzrost a prawidłowo powinna się podwajać o 66-100% więc w normie. W piątek jeszcze zrobię w tym samym synevo żeby zobaczyć czy ten wynik się podwoi u nich
oj nikomu nie życzę tego...Nie zartuj, moze komis przydarzy sie podobna historia i twoja wskaze co zrobić.