reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

Dziewczyny,
Sobota beta 30 (po 9:00)
Środa 72,4 (chwilę po 7:00)
Dziś 119 (mniej więcej 7:00)
Progesteron dziś 17,9.
Czy to jest ok czy nie?
Rośnie u Ciebie w takim samym tempie co u mnie 🙂 niby wszystko w normie więc trzeba czekać. Ja jutro jadę na betę żeby sprawdzić czy potwierdzi mniej więcej wynik z dzisiaj z innego laboratorium...

reklama
Rośnie u Ciebie w takim samym tempie co u mnie 🙂 niby wszystko w normie więc trzeba czekać. Ja jutro jadę na betę żeby sprawdzić czy potwierdzi mniej więcej wynik z dzisiaj z innego laboratorium...
Ja robiłam 3 x w tym samym. Jutro mam - UWAGA - potwierdzanie ciąży z położną przez telefon. 🙈🤡
Mam nadzieję, że będzie się orientowała co i jak.

A u mnie dzisiaj brazowe plamienia... wiec pewnie owu bo nie chce mi sie wierzyć w te mityczne plamienia implantacyjne 😅
Zrobie test jutro, 10 dpo jeśli się nie przesunęło i zobaczymy
Właśnie od jakiegos czasu mnie zastanawia czy te plamienia implantacyjne naprawdę sie zdarzają 😅😅

Napisałaś że pewnie owu, więc zrozumiałam, że podciągasz to pod owulacyjne😋
Trzymam kciuki za implantacje 🤭
Zakręciłam się sama ;)
Właśnie od jakiegos czasu mnie zastanawia czy te plamienia implantacyjne naprawdę sie zdarzają 😅😅
Czasami jakoes dziewczyny piszą ze miały. Ale w większości są plamienia, a ciazy nie ma 🤷‍♀️

I co mamy dzisiaj jakieś pozytywy? :D Ja się wpisałam na 30.06 ale już informuje, że siku było, testu nie było :p dzisiaj 8/9 dpo (chyba, ale raczej 8) zrobię jutro, bo wyjeżdżamy na weekend ze znajomymi i w poniedziałek, ale tak szczerze to nie czuje się zaimplantowana xD

Zdarzają, ja mialam 😊
Zdarzają się chyba w 30 % ciąż (tak kiedyś czytałam). Ja myślałam, że "to chyba to" bo miałam śluz taki trochę kawa z mlekiem, ale w tym cyklu też taki miałam, chyba po prostu nigdy nie zwróciłam uwagi, bo też kto normalny sobie śluz ogląda oprócz nas staraczek :p z resztą starania też potrafią magicznie wpłynąć na organizm i różne objawy, np. ja mam dosyć krótkie cykle 24-25 dni i nigdy, absolutnie nigdy żadnych opóźnień, a jak zaczęłam się starać pach 28 dni w pierwszym cyklu :D

reklama
Do góry