pluto_nova
Moderator
Na betę idziesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to było do @Martynka90Na betę idziesz?
Ja cos tam widzeNie widać jak na żywo.![]()
Mam możliwość pójść w piątek i potem dopiero we wtorek. Więc nie wiem czy po czterech dniach jest sens wracać bo powinno się pójść po 48 h...Na betę idziesz?
może być też po 4 dniach, w internecie masz kalkulatory beta hcg, gdzie wpisujesz datę pierwszego badania, a potem drugiego i Ci wylicza, czy jest w normieMam możliwość pójść w piątek i potem dopiero we wtorek. Więc nie wiem czy po czterech dniach jest sens wracać bo powinno się pójść po 48 h...
Może dlatego, że inne laboDziewczyny, robiłam kolejną betę i mam małe obawy... Czy te wyniki sa ok?
1 beta 25.06 - 19,450
2 beta 27.06 - 59,400
3 beta 29.06 - 107 ( inne laboratorium)
Niby w kalkulatorze beta HCG przyrost w normie ale trochę się obawiam że rośnie wolniej...
Ostatnią betę zrobilam w laboratorium Synevo. Poprzednie bety robiłam w Diagnostyce. Może być różnica w pomiarach?
Ehh... Zaczynam się martwić![]()
zrób w piątek znowu w diagnostyce, bo faktycznie ten przyrost trochę mizerny, ale to było inne labo. Wstawiam Ci swoje przyrosty z poprzedniego cyklu, a potem niestety 4-ta beta już spadkowa wynosząca jakieś 41…Dziewczyny, robiłam kolejną betę i mam małe obawy... Czy te wyniki sa ok?
1 beta 25.06 - 19,450
2 beta 27.06 - 59,400
3 beta 29.06 - 107 ( inne laboratorium)
Niby w kalkulatorze beta HCG przyrost w normie ale trochę się obawiam że rośnie wolniej...
Ostatnią betę zrobilam w laboratorium Synevo. Poprzednie bety robiłam w Diagnostyce. Może być różnica w pomiarach?
Ehh... Zaczynam się martwić![]()