Mmiiaa
Fanka BB :)
Dawaj nam tu pinkaTo jest nordtest. Na pinku jest duch, z tego wszystkiego zdjęcia nie zrobiłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dawaj nam tu pinkaTo jest nordtest. Na pinku jest duch, z tego wszystkiego zdjęcia nie zrobiłam
Trzymam kciukiDziewczyny pojechałam do lekarza i okazało się, że po operacji zarosła i zwęziła się szyjka macicy i krew miesięczna utknęła w macicy. Dziś będę miała zabieg pod narkozą rozszerzenie szyjki macicy. Trzymajcie kciuki, boję się
Trzymam, i przytulamDziewczyny pojechałam do lekarza i okazało się, że po operacji zarosła i zwęziła się szyjka macicy i krew miesięczna utknęła w macicy. Dziś będę miała zabieg pod narkozą rozszerzenie szyjki macicy. Trzymajcie kciuki, boję się
Nie widać jak na żywo.Dawaj nam tu pinka
Coś tam chyba lekko przebija na pewno rano bym powtórzyłaNie widać jak na żywo.
pokaż!Dziewczyny, nie chce zapeszac, ale nie wytrzymałam do rana i zrobiłam i pinka i norda. Na nordzzie ewidentnie cień, na pinku duch, a wczoraj czy przedwczoraj nic było pusto
trzymam kciuki! Będzie dobrze!Dziewczyny pojechałam do lekarza i okazało się, że po operacji zarosła i zwęziła się szyjka macicy i krew miesięczna utknęła w macicy. Dziś będę miała zabieg pod narkozą rozszerzenie szyjki macicy. Trzymajcie kciuki, boję się
Super, najważniejsze że nic złego się nie dziejeDziewczyny zamykam moj czerwiec beta 2,13... te pinki super czułe są na prawdę super czułe
No więc przewidywana owu ponoć od za 2 dni do 3... a ja dzisiaj czuje w brzuchu rewolucję... oł jeee niech lipcowe dziecię się robi