pluto_nova
Moderator
Na betę idziesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to było do @Martynka90Na betę idziesz?
Ja cos tam widzeNie widać jak na żywo.
Mam możliwość pójść w piątek i potem dopiero we wtorek. Więc nie wiem czy po czterech dniach jest sens wracać bo powinno się pójść po 48 h...Na betę idziesz?
może być też po 4 dniach, w internecie masz kalkulatory beta hcg, gdzie wpisujesz datę pierwszego badania, a potem drugiego i Ci wylicza, czy jest w normieMam możliwość pójść w piątek i potem dopiero we wtorek. Więc nie wiem czy po czterech dniach jest sens wracać bo powinno się pójść po 48 h...
Może dlatego, że inne labo ale ważne, że jest przysrost w porządkuDziewczyny, robiłam kolejną betę i mam małe obawy... Czy te wyniki sa ok?
1 beta 25.06 - 19,450
2 beta 27.06 - 59,400
3 beta 29.06 - 107 ( inne laboratorium)
Niby w kalkulatorze beta HCG przyrost w normie ale trochę się obawiam że rośnie wolniej...
Ostatnią betę zrobilam w laboratorium Synevo. Poprzednie bety robiłam w Diagnostyce. Może być różnica w pomiarach?
Ehh... Zaczynam się martwić
zrób w piątek znowu w diagnostyce, bo faktycznie ten przyrost trochę mizerny, ale to było inne labo. Wstawiam Ci swoje przyrosty z poprzedniego cyklu, a potem niestety 4-ta beta już spadkowa wynosząca jakieś 41…Dziewczyny, robiłam kolejną betę i mam małe obawy... Czy te wyniki sa ok?
1 beta 25.06 - 19,450
2 beta 27.06 - 59,400
3 beta 29.06 - 107 ( inne laboratorium)
Niby w kalkulatorze beta HCG przyrost w normie ale trochę się obawiam że rośnie wolniej...
Ostatnią betę zrobilam w laboratorium Synevo. Poprzednie bety robiłam w Diagnostyce. Może być różnica w pomiarach?
Ehh... Zaczynam się martwić