reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

19,20 same plamienia w srodku tylko, potem 21 normalny okres jakby, ale i tez nie taki jak 1 dnia, 22 to mialam prawdziwy okres, bez skrzepow ale dosc sporo, 23,24 plamienia.
Ja bym mimo wszystko sprawdziła betę I chyba skonsultowała z lekarzem bo chciałabym wykluczyć że to nie jeste beta po poprzedniej CP na 100proc. @olka11135 chyba miala taka że jej rosło i spadało i znowu rosło.

reklama
Ja bym mimo wszystko sprawdziła betę I chyba skonsultowała z lekarzem bo chciałabym wykluczyć że to nie jeste beta po poprzedniej CP na 100proc. @olka11135 chyba miala taka że jej rosło i spadało i znowu rosło.
Na pewno po upewnieniu się będę to sprawdzać. Po takich przejsciach jak nasze to konieczne.

Czy ja trafiłam fejkowy test? Czy zwariowałam? Wczorajsze plamienie, dzisiaj juz tylko brunatnie delikatnie w srodku...
Test robilam w trakcie krwawienia i byl bialutki, ten sam. Nawet wrzucalam tu.
Ja mialam taką samą sytuację w poprzednim cyklu. Najpierw normalny okres, intensywny jak zawsze i bolący nawet bardziej niż zawsze. Okres się skończył a ja w 8dc znowu dostałam brazowo czerwonych plamień. Trwały 4 dni. Wtedy betę mialam 64 a 2 dni pozniej 17.
Tylko u mnie test wyszedł taki że nie musiałam się zastanawiać czy to ciąża czy nie. Ciekawe dlaczego u ciebie taki duch cienia... 🤔 Może już jesteś na spadkowej becie niestety:( ja zrobiłam test zaraz po tym jak plamienie się pokazało

Załączniki

• IMG_20220615_141454.jpg
    IMG_20220615_141454.jpg
    549 KB · Wyświetleń: 65
Ja mialam taką samą sytuację w poprzednim cyklu. Najpierw normalny okres, intensywny jak zawsze i bolący nawet bardziej niż zawsze. Okres się skończył a ja w 8dc znowu dostałam brazowo czerwonych plamień. Trwały 4 dni. Wtedy betę mialam 64 a 2 dni pozniej 17.
Tylko u mnie test wyszedł taki że nie musiałam się zastanawiać czy to ciąża czy nie. Ciekawe dlaczego u ciebie taki duch cienia... 🤔 Może już jesteś na spadkowej becie niestety:( ja zrobiłam test zaraz po tym jak plamienie się pokazało
U mnie ten @ byl mega dziwny, pisalam tu wlasnie, ze tylko 1 dzien mialam normalne krwawienie mozna powiedzieć 2 a pozostale 2 dni to tylko w srodku sladowe ilosci. Bez bólu piersi, bez bólu brzucha i bez skrzepow, zupelnie dla mnie nietypowo.
Zrobilam test 20.06 i 24.06 i bylo biało - vizir. Więc serio na ciążę sie nie nastawiam, pewnie trefny pink trafilam. Zobacze o 13 co mi wyjdzie i jutro rano. Będzie mozna gdybac do 30.06. Oby tylko nie zaatakowało mi prawego, jedynego jajowodu 🤯🤯🤯

U mnie ten @ byl mega dziwny, pisalam tu wlasnie, ze tylko 1 dzien mialam normalne krwawienie mozna powiedzieć 2 a pozostale 2 dni to tylko w srodku sladowe ilosci. Bez bólu piersi, bez bólu brzucha i bez skrzepow, zupelnie dla mnie nietypowo.
Zrobilam test 20.06 i 24.06 i bylo biało - vizir. Więc serio na ciążę sie nie nastawiam, pewnie trefny pink trafilam. Zobacze o 13 co mi wyjdzie i jutro rano. Będzie mozna gdybac do 30.06. Oby tylko nie zaatakowało mi prawego, jedynego jajowodu 🤯🤯🤯
No chyba że ten twój "okres" to implantacja była. To wcale nie zawsze jest tylko plamienie krwią, czasem jest tyle krwi jak na okres ale właśnie bez bólu i skrzepów... Ale mimo wszystko zbyt blady duch na teście wg mnie, żeby miało być z tego coś dobrego :(
Rozumiem strach o cp, to samo przeżywałam. Ale jak zobaczyłam spadkową betę to odetchnęłam z ulgą, że to "tylko" biochem.
Wczoraj mi lekarz mówił, że cp czasem też się samemu poroni, nie zawsze uszkodzi jajowód :)

No ja już pisałam, ze bardzo dla mnie dziwne jest to że szpital nie zalecił kontroli bety.
Ja rozumiem, że niby usunęli wszystko, ale są przecież ciąże heteroskopowe, zaśniady
Dla mnie brak kontroli to głupota, no ale ja sobie mogę mówić. Ja będę badałam. Nawet maju bo miałam jakąś tam swoją schizę - ale to ja. Ja wolę wszystko sprawdzić o 10 razy za dużo niż o 1 raz za mało.
Nie ma takiej kwoty, która jest ważniejsza niż moje życie 🤷‍♀️ ale każdy ma inne podejście i wrażliwość

reklama
Do góry