stokrotka_
Fanka BB :)
Zgłaszam biel i rozpoczynam dzisiaj taniec nad ogniskiem o jak najszybsze rozpoczęcie nowego cyklu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś przebijaCzy ja trafiłam fejkowy test? Czy zwariowałam? Wczorajsze plamienie, dzisiaj juz tylko brunatnie delikatnie w srodku...
Test robilam w trakcie krwawienia i byl bialutki, ten sam. Nawet wrzucalam tu.
Coś widać !Czy ja trafiłam fejkowy test? Czy zwariowałam? Wczorajsze plamienie, dzisiaj juz tylko brunatnie delikatnie w srodku...
Test robilam w trakcie krwawienia i byl bialutki, ten sam. Nawet wrzucalam tu.
Ale kiedy bylaby owu?Coś widać !
A może to jeszcze pozostałość? Albo masz tą samą sytuacje co @Agnes4312Ale kiedy bylaby owu?
Stosunki byly 15,16,18,21,24.06
@19-23,24.06
Moze to testowa?
Ale kiedy bylaby owu?
Stosunki byly 15,16,18,21,24.06
@19-23,24.06
Moze to testowa?
Nie robiłaś testów owulacyjnych ?Pozostałość to nie, bo juz robilam test w trakcie 20.06 chyba byl bialy, wrzucalam tu.
Ale nie wierzę w te kreskę, zrobie za 4 h bez picia jedzenia i siusiania... zobaczymy czy wyjdzie 2 raz. A 30.06 powiem lekarzowi i zrobie betę, jak wyjdzie mi znowu.
Mam dwa testy, jeden zrobię o 13, jak znowu wyjdzie, to 2 zrobie z rana.Nie robiłaś testów owulacyjnych ?
Dla pewności powtórz test ale jutro z ranca .