Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Twraz wyrazniejsza jest wiadomo, ale stary z 20.06 mialam upchniety w łazience i tam sladu nawet testowej brak po kilku dniach.Ja widzę tam coś!
Nie moge zepsuć reputacji pinkom ""noł łej""Twraz wyrazniejsza jest wiadomo, ale stary z 20.06 mialam upchniety w łazience i tam sladu nawet testowej brak po kilku dniach.
mi w poprzednim cyklu mój niezawodny dotąd pink strumieniowy pokazał mega słabą i bladą kreskę, ale po czasie co do tej pory nigdy przenigdy mu się nie zdarzało. Zrobiłam więc wieczorem drugi test też pinka tylko płytkowego i tam o czasie wyszedł cień cienia. Na następny dzień rano po całej nocy na testach nie było już absolutnie nic. Mam nadzieję oczywiście że u Ciebie to będą pozytywne wiadomości, ale nawet te pinki strumieniowe dają czasem ciałaMam dwa testy, jeden zrobię o 13, jak znowu wyjdzie, to 2 zrobie z rana.
19,20 same plamienia w srodku tylko, potem 21 normalny okres jakby, ale i tez nie taki jak 1 dnia, 22 to mialam prawdziwy okres, bez skrzepow ale dosc sporo, 23,24 plamienia.A okres miałaś normalny? To jest bardzo dziwna sytuacja
Jak się patrzyłam i patrzyłam to coś chyba majaczyCzy ja trafiłam fejkowy test? Czy zwariowałam? Wczorajsze plamienie, dzisiaj juz tylko brunatnie delikatnie w srodku...
Test robilam w trakcie krwawienia i byl bialutki, ten sam. Nawet wrzucalam tu.
Ja tylko te strumieniowe, powiem tak cien cienia byl juz do 3 min, do 5 min wyraźnie rozowa blada mega kreseczka, ale ja tez nie dowierzam, zobaczymy za 4 h co test pokaze i ten jutrzejszy. I bedzie odp, a 30.06 wizyta kontrolna to lekarzowi powiem o tescie i niech daje na bete, bo moje w koncu podatki na cos idą.mi w poprzednim cyklu mój niezawodny dotąd pink strumieniowy pokazał mega słabą i bladą kreskę, ale po czasie co do tej pory nigdy przenigdy mu się nie zdarzało. Zrobiłam więc wieczorem drugi test też pinka tylko płytkowego i tam o czasie wyszedł cień cienia. Na następny dzień rano po całej nocy na testach nie było już absolutnie nic. Mam nadzieję oczywiście że u Ciebie to będą pozytywne wiadomości, ale nawet te pinki strumieniowe dają czasem ciała