reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

reklama
Z tego co pamiętam Twój partner miał kiepskie wyniki nasienia i wprowadziliście jakąś dietę i suplementy. Myślę, że musisz trochę poczekać bo z tego co kojarzę, aby cokolwiek to poprawiło to potrzeba min. 3 miesięcy a chyba aż tyle nie minęło. No i pewnie warto by tam zrobić usg czy nie ma żylaków i to one nie są przyczyną - nie wiem może robiliście?

W ogóle myśleliście o in vitro? Czy to totalnie nie wchodzi w grę?
zobaczę co będzie po HSG, jeśli to będzie ostatnia deska ratunku to pewnie się zdecydujemy.

i wiek i boję się też, że może wrócić choroba i już nie będę wtedy miała szansy na macierzyństwo 🥺
Nie wiem co Ci powiedzieć. W teorii jeśli chodzi o wiek to mamy jeszcze dobrych kilka lat w zapasie ale patrząc na Twoja historie to w pełni rozumiem Twoje nastawienie. Musisz pogłębiać diagnostykę no i czekać aż suple partnera poprawią wyniki, trzymam kciuki 🤞

Mam pytanie...
@ 19.06 - 5 dni
9 dzień cyklu dzisiaj... od rana w środku mialam trochę ciemnej jak wino wydzieliny, niewielkie ilości, zewnętrznie czysto, teraz wieczorem mam juz czerwone nitki w śluzie... mam wrażenie jakbym delikatnie w podbrzuszu coś czuła, jakis dyskomfort...
To jakaś reszta @ czy co, przecież na owulacje jest za wcześnie,? Oby tylko zadne braki progesteronu to nie były, bo zwariuje🤔🤯

Mam pytanie...
@ 19.06 - 5 dni
9 dzień cyklu dzisiaj... od rana w środku mialam trochę ciemnej jak wino wydzieliny, niewielkie ilości, zewnętrznie czysto, teraz wieczorem mam juz czerwone nitki w śluzie... mam wrażenie jakbym delikatnie w podbrzuszu coś czuła, jakis dyskomfort...
To jakaś reszta @ czy co, przecież na owulacje jest za wcześnie,? Oby tylko zadne braki progesteronu to nie były, bo zwariuje🤔🤯

To może być wszystko nawet np. infekcja

Nie wiem co Ci powiedzieć. W teorii jeśli chodzi o wiek to mamy jeszcze dobrych kilka lat w zapasie ale patrząc na Twoja historie to w pełni rozumiem Twoje nastawienie. Musisz pogłębiać diagnostykę no i czekać aż suple partnera poprawią wyniki, trzymam kciuki 🤞
Muszę wierzyć,że się uda. Życzę każdej z was ,aby mogła zostać szczęśliwą mamą 🤰🧑‍🍼

reklama
Do góry