reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

reklama
Z tego co pamiętam Twój partner miał kiepskie wyniki nasienia i wprowadziliście jakąś dietę i suplementy. Myślę, że musisz trochę poczekać bo z tego co kojarzę, aby cokolwiek to poprawiło to potrzeba min. 3 miesięcy a chyba aż tyle nie minęło. No i pewnie warto by tam zrobić usg czy nie ma żylaków i to one nie są przyczyną - nie wiem może robiliście?

W ogóle myśleliście o in vitro? Czy to totalnie nie wchodzi w grę?
zobaczę co będzie po HSG, jeśli to będzie ostatnia deska ratunku to pewnie się zdecydujemy.

i wiek i boję się też, że może wrócić choroba i już nie będę wtedy miała szansy na macierzyństwo 🥺
Nie wiem co Ci powiedzieć. W teorii jeśli chodzi o wiek to mamy jeszcze dobrych kilka lat w zapasie ale patrząc na Twoja historie to w pełni rozumiem Twoje nastawienie. Musisz pogłębiać diagnostykę no i czekać aż suple partnera poprawią wyniki, trzymam kciuki 🤞

Mam pytanie...
@ 19.06 - 5 dni
9 dzień cyklu dzisiaj... od rana w środku mialam trochę ciemnej jak wino wydzieliny, niewielkie ilości, zewnętrznie czysto, teraz wieczorem mam juz czerwone nitki w śluzie... mam wrażenie jakbym delikatnie w podbrzuszu coś czuła, jakis dyskomfort...
To jakaś reszta @ czy co, przecież na owulacje jest za wcześnie,? Oby tylko zadne braki progesteronu to nie były, bo zwariuje🤔🤯

Mam pytanie...
@ 19.06 - 5 dni
9 dzień cyklu dzisiaj... od rana w środku mialam trochę ciemnej jak wino wydzieliny, niewielkie ilości, zewnętrznie czysto, teraz wieczorem mam juz czerwone nitki w śluzie... mam wrażenie jakbym delikatnie w podbrzuszu coś czuła, jakis dyskomfort...
To jakaś reszta @ czy co, przecież na owulacje jest za wcześnie,? Oby tylko zadne braki progesteronu to nie były, bo zwariuje🤔🤯

To może być wszystko nawet np. infekcja

Nie wiem co Ci powiedzieć. W teorii jeśli chodzi o wiek to mamy jeszcze dobrych kilka lat w zapasie ale patrząc na Twoja historie to w pełni rozumiem Twoje nastawienie. Musisz pogłębiać diagnostykę no i czekać aż suple partnera poprawią wyniki, trzymam kciuki 🤞
Muszę wierzyć,że się uda. Życzę każdej z was ,aby mogła zostać szczęśliwą mamą 🤰🧑‍🍼

reklama
Do góry