MartaS89
Fanka BB :)
Jeszcze nie,u mnie inna sytuacja,bo ja co 3 miesiące muszę robić cytologię i teraz będę robiła pod koniec lipca i chce HSG zrobić prywatnie z krótką narkozą.Miałaś już to HSG ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze nie,u mnie inna sytuacja,bo ja co 3 miesiące muszę robić cytologię i teraz będę robiła pod koniec lipca i chce HSG zrobić prywatnie z krótką narkozą.Miałaś już to HSG ?
zobaczę co będzie po HSG, jeśli to będzie ostatnia deska ratunku to pewnie się zdecydujemy.Z tego co pamiętam Twój partner miał kiepskie wyniki nasienia i wprowadziliście jakąś dietę i suplementy. Myślę, że musisz trochę poczekać bo z tego co kojarzę, aby cokolwiek to poprawiło to potrzeba min. 3 miesięcy a chyba aż tyle nie minęło. No i pewnie warto by tam zrobić usg czy nie ma żylaków i to one nie są przyczyną - nie wiem może robiliście?
W ogóle myśleliście o in vitro? Czy to totalnie nie wchodzi w grę?
A czy to jest tak że spieszysz się bo wiek czy chodzi o ewentualny postęp choroby ?zobaczę co będzie po HSG, jeśli to będzie ostatnia deska ratunku to pewnie się zdecydujemy.
i wiek i boję się też, że może wrócić choroba i już nie będę wtedy miała szansy na macierzyństwoA czy to jest tak że spieszysz się bo wiek czy chodzi o ewentualny postęp choroby ?
Nie wiem co Ci powiedzieć. W teorii jeśli chodzi o wiek to mamy jeszcze dobrych kilka lat w zapasie ale patrząc na Twoja historie to w pełni rozumiem Twoje nastawienie. Musisz pogłębiać diagnostykę no i czekać aż suple partnera poprawią wyniki, trzymam kciukii wiek i boję się też, że może wrócić choroba i już nie będę wtedy miała szansy na macierzyństwo
Mam pytanie...
@ 19.06 - 5 dni
9 dzień cyklu dzisiaj... od rana w środku mialam trochę ciemnej jak wino wydzieliny, niewielkie ilości, zewnętrznie czysto, teraz wieczorem mam juz czerwone nitki w śluzie... mam wrażenie jakbym delikatnie w podbrzuszu coś czuła, jakis dyskomfort...
To jakaś reszta @ czy co, przecież na owulacje jest za wcześnie,? Oby tylko zadne braki progesteronu to nie były, bo zwariuje
Muszę wierzyć,że się uda. Życzę każdej z was ,aby mogła zostać szczęśliwą mamąNie wiem co Ci powiedzieć. W teorii jeśli chodzi o wiek to mamy jeszcze dobrych kilka lat w zapasie ale patrząc na Twoja historie to w pełni rozumiem Twoje nastawienie. Musisz pogłębiać diagnostykę no i czekać aż suple partnera poprawią wyniki, trzymam kciuki
Naczytalam się i nie stałam się mądrzejsza, jedyne co wyczytałam liste rzeczy, ktore powinny zaniepokoić i nic z tego mi nie dolega więc 30.06 zapytam lekarza.To może być wszystko nawet np. infekcja
Bardzo mocno trzymam kciuki zeby się udałoMuszę wierzyć,że się uda. Życzę każdej z was ,aby mogła zostać szczęśliwą mamą