reklama
Agnes4312
Moderator
No u mnieDziewczyny nie jestem na bieżąco w tym wątku ale czy pojawiły się jakieś II kreski ? Bo coś ta rozpiska na 1 stronie mi się nie podoba
Bibi89
Fanka BB :)
Aaa
Aaaa no takNo u mnie
Madame JS
To w ogóle jakiś dziwny miesiąc.. jestem też na lokalnym francuskim forum i w grupie IUI/IVF nie było ani jednego przypadku dwóch kresek przez cały czerwiec... jak dotąd.Dziewczyny nie jestem na bieżąco w tym wątku ale czy pojawiły się jakieś II kreski ? Bo coś ta rozpiska na 1 stronie mi się nie podoba
Bibi89
O muszę poszukać jakiegoś forum hiszpańskiego ale faktycznie ten czerwiec do dupy narazieTo w ogóle jakiś dziwny miesiąc.. jestem też na lokalnym francuskim forum i w grupie IUI/IVF nie było ani jednego przypadku dwóch kresek przez cały czerwiec... jak dotąd.
olka11135
Ja w ogóle też zauważyłam, że bardzo dużo mam było na grudniówkach, a styczniowe i lutowe mamy słabo. W sumie ciekawe to. Marcowych też jeszcze nie ma nawet.
Znalazłam takie dane:
"Najwięcej dzieci rodzi się latem. Niezmiennie liderem w tym zestawieniu jest lipiec, kiedy rodzi się najwięcej dzieci. Zdecydowanie najwięcej narodzin przypada na okres od czerwca do sierpnia. Najmniej dzieci urodziło się w lutym i marcu"
W sumie ciekawe dlaczego tak ja bym właśnie powiedziała, że najwięcej to kwiecień czy maj bo to dzieci z wakacji, a wiadomo że z wakacyjnego romansu to czasem można wrócić z niespodzianką
Znalazłam takie dane:
"Najwięcej dzieci rodzi się latem. Niezmiennie liderem w tym zestawieniu jest lipiec, kiedy rodzi się najwięcej dzieci. Zdecydowanie najwięcej narodzin przypada na okres od czerwca do sierpnia. Najmniej dzieci urodziło się w lutym i marcu"
W sumie ciekawe dlaczego tak ja bym właśnie powiedziała, że najwięcej to kwiecień czy maj bo to dzieci z wakacji, a wiadomo że z wakacyjnego romansu to czasem można wrócić z niespodzianką
Madame JS
W sumie też bym była ciekawa, co na takim hiszpańskim forum się dzieje :-)O muszę poszukać jakiegoś forum hiszpańskiego ale faktycznie ten czerwiec do dupy na razie
Na francuskim rzuca się w oczy to, o czym już kiedyś pisałam - dziewczyny nic nie robią na własną rękę, 100% zaufania lekarzom, nie szukają przyczyn, badań... czekają tylko na rozwój wypadków. Ewentualnie zmieniają dietę lub idą na akupunkturę czy do psychologa, ale to też jeśli lekarz zaleci. I zasadniczo rozmawiają tylko o staraniach, więc w sumie nudno, jakieś 3-4 posty do nadrobienia dziennie Ale są np. grupy z poszczególnych klinik, co pozwala wymienić opinie o lekarzach, metodach itp.
Madame JS
No ja się miałam urodzić w lipcu. Mama twierdzi, że było dużo przerw w dostawie prądu w październiku... Ale tak na serio to nie wiem, w końcu nie miała dzieci przez 5 lat...Ja w ogóle też zauważyłam, że bardzo dużo mam było na grudniówkach, a styczniowe i lutowe mamy słabo. W sumie ciekawe to. Marcowych też jeszcze nie ma nawet.
Znalazłam takie dane:
olka11135
W sumie też bym była ciekawa, co na takim hiszpańskim forum się dzieje :-)
Na francuskim rzuca się w oczy to, o czym już kiedyś pisałam - dziewczyny nic nie robią na własną rękę, 100% zaufania lekarzom, nie szukają przyczyn, badań... czekają tylko na rozwój wypadków. Ewentualnie zmieniają dietę lub idą na akupunkturę czy do psychologa, ale to też jeśli lekarz zaleci. I zasadniczo rozmawiają tylko o staraniach, więc w sumie nudno, jakieś 3-4 posty do nadrobienia dziennie Ale są np. grupy z poszczególnych klinik, co pozwala wymienić opinie o lekarzach, metodach itp.
Ta akupunktura mi się z "Seksem w wielkim mieście" kojarzy. Bo tam Charlotte z tego korzystała jak nie mogła zajść w ciążę
reklama
MamaR
Mi po 4 dniach od odstawienia Duphastonu przyszedł okres Ale ponoć może do 14 dni przyjść i jest to ok.Hej dziewczyny,
U mnie ciąża wykluczona- zrobiłam betę. Nie mniej jednak dalej nie mam okresu dziś już 39/40 dzień, nigdy w życiu nie miałam tak długiego cyklu. Wiedziałam, ze wydłuży sie o +\- 2 bo byłam na monitoringu ale już jest + 8 nawet jak odejmę te 2 dni…. Czytałam, ze duphaston dają na wywołanie ale on na 10 dni i dopiero w ciągu 7 jest okres… czy któraś z Was brała???
Jestem załamana…