reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

reklama
Ja mam jeszcze 2 czerwcowe testowanie 30stego. Ale nie chce być sama na marcowych mamach! Także dziewczyny - trzymam kciuki za wysyp 2 kreseczek! 🤞🤞
chętnie będę z Tobą na marcowych 😂🙈 marze o tym.
Teraz myśle, że marzec jest moim wymarzonym miesiącem na poród 😂 nie za zimno, nie za gorąco.. idealnie

Ale tak serio to bylby cud jakby się udało... cykl bez testów owu,wróciliśmy wlasnie z wakacji -oboje chorzy. Owu wg kalendarzyka dzisiaj/jutro...
I albo starczyl seks urlopowy, moze owu się z upałów przesunęła albo musimy się napoić lekami i działać cos jeszcze. Ale nie wiem czy mamy siłę

Hej !
Coś się posralo z tym moim okresem przewidywany, za 6 dni a tu dzis nagle pobolewania podbrzusza i trochę krwi, mam to w środku, nic nie cieknie, bol podbrzusza po około godzinie minął, zaaplikowalam tampon, bo nad jezioro pojechalismy, wrocilam wyciagam a tam na czubku tylko czerwona kropla... brzuch nie boli, piersi nie bolą, wszystko inaczej, ale powiem szczerze, ze balam sie tego bolesnego pierwszego @ po zabiegu. Zeby nie bylo zbyt pięknie dzis pol dnia boli mnie głowa i wieczorem nawrzeszczalam na wszystkich, za brak porządkowania mieszkania 🤣😂
Co za pech, ze akurat jutro pewnie buchnie mi porządnie, a ja wizyte mam kontrolną i jak mi ginekolog zrobi badanie jak bedzie cieklo - masakra. Troche smutno ale cieszę się, ze zaczynam z Wami kolejny cykl i ze tylko 16 zl wydalam w tym miesiącu na testy 😂🤣🌞

Ostatnia edycja:
niestety dzisiaj dostałam okres jak w zegarku 🥺 obudził mnie potworny ból brzucha i pół dnia spędziłam w łóżku, na szczęście Stary jest w takich sytuacjach wyrozumiały, przyniósł Nimesil i śniadanko z kawą do łóżka.
No cóż, kolejny cykl stracony.

A badanie nasienia zrobione?
Myślę że to podstawa, bo jeśli macie się starać jeszcze jak to lekarz określił „na spokojnie” to w przypadku problemów z nasieniem jest czas żeby poprawić wyniki.
My zaczęliśmy od tego i żałuję że tak późno, bo wyszła obniżona ruchliwość i zerowa morfologia. Gdybym wiedziała kilka miesięcy wcześniej to co wiem teraz, możliwe że miałabym większą szansę na ciążę a tak straciliśmy czas…
Przykro mi, wiem co czujesz. 😔 Jeszcze nie badaliśmy, ale chcemy zrobić to w najbliższym czasie. Czy są jeszcze jakieś dodatkowe badania, które wykonywaliście, które moglibyśmy też zrealizować?

reklama
Do góry