Ja też na 30 czerwca i mam ogromną nadzieję że w końcu się uda! Odliczam codziennie jak na szpilkachJa mam jeszcze 2 czerwcowe testowanie 30stego. Ale nie chce być sama na marcowych mamach! Także dziewczyny - trzymam kciuki za wysyp 2 kreseczek!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też na 30 czerwca i mam ogromną nadzieję że w końcu się uda! Odliczam codziennie jak na szpilkachJa mam jeszcze 2 czerwcowe testowanie 30stego. Ale nie chce być sama na marcowych mamach! Także dziewczyny - trzymam kciuki za wysyp 2 kreseczek!
chętnie będę z Tobą na marcowych marze o tym.Ja mam jeszcze 2 czerwcowe testowanie 30stego. Ale nie chce być sama na marcowych mamach! Także dziewczyny - trzymam kciuki za wysyp 2 kreseczek!
Ja sobie nawet ściągnęłam aplikacje ciąża+ i wpisałam termin ostatniej miesiączki no i termin porodu 8 marca zacny!chętnie będę z Tobą na marcowych marze o tym.
Teraz myśle, że marzec jest moim wymarzonym miesiącem na poród nie za zimno, nie za gorąco.. idealnie
ja mam na 25go. jak zacisnę nogi to urodzę w Dzień MatkiJa sobie nawet ściągnęłam aplikacje ciąża+ i wpisałam termin ostatniej miesiączki no i termin porodu 8 marca zacny!
U mnie bylby 13 - wlasnie sprawdziłamJa sobie nawet ściągnęłam aplikacje ciąża+ i wpisałam termin ostatniej miesiączki no i termin porodu 8 marca zacny!
Przykro mi, wiem co czujesz. Jeszcze nie badaliśmy, ale chcemy zrobić to w najbliższym czasie. Czy są jeszcze jakieś dodatkowe badania, które wykonywaliście, które moglibyśmy też zrealizować?niestety dzisiaj dostałam okres jak w zegarku obudził mnie potworny ból brzucha i pół dnia spędziłam w łóżku, na szczęście Stary jest w takich sytuacjach wyrozumiały, przyniósł Nimesil i śniadanko z kawą do łóżka.
No cóż, kolejny cykl stracony.
A badanie nasienia zrobione?
Myślę że to podstawa, bo jeśli macie się starać jeszcze jak to lekarz określił „na spokojnie” to w przypadku problemów z nasieniem jest czas żeby poprawić wyniki.
My zaczęliśmy od tego i żałuję że tak późno, bo wyszła obniżona ruchliwość i zerowa morfologia. Gdybym wiedziała kilka miesięcy wcześniej to co wiem teraz, możliwe że miałabym większą szansę na ciążę a tak straciliśmy czas…