reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

Miałam dzisiaj zatestowac ale skończyły mi się testy 🤪
Kupię i zatestuje po pracy i jutro.
Dół brzucha boli.. okres za 6 dni.
Wczoraj cały dzień z migrena. Wymiotowałam i nie wstawałam z łóżka.
Mój M. Mówi ze to dobry znak.. ja raczej czuje jakby to nigdy miało się nie udać.

Trzymam kciuki :)

Dziewczyny ja już nic nie ogarniam. Pisałam wam ze 9dpo miałam implantację( miałam śluz zabarwiony krwią a później trochę brązowego plamienia ) a dwa dni później w 24dc dostałam krwawienia, trwało ono 2 dni później prawie nic. Cykle zawsze mam 28/29 dni wiec było to dziwne ale stwierdziłam ze kkej pewnie biochemiczna, tak wam tu zreszta pisałam. Minęło 6 dni, zrobiłam dzisiaj test żeby upewnić się ze będzie biel a tu coś takiego. Piersi dalej czasami mnie bolą, śluz jest. Tylko pytanie czy beta spada czy coś się dzieje jednak. Tez ta kreska jak na tyle czasu jest mega jasna a ja jestem już tak zestresowana ze próbuje dodzwonić się do ginekologa od rana. Pierwsze zdjęcie kilka sekund po zrobieniu a drugie po 4 minutach

Ja tam nie bardzo widzę tę kreskę, ale skoro miałaś takie dziwne plamienia to zrobiłabym tak czy siak betę i udała się do ginekologa. Bo może jakieś cienkie endo czy co. Lepiej sprawdzić

reklama
Dziewczyny ja już nic nie ogarniam. Pisałam wam ze 9dpo miałam implantację( miałam śluz zabarwiony krwią a później trochę brązowego plamienia ) a dwa dni później w 24dc dostałam krwawienia, trwało ono 2 dni później prawie nic. Cykle zawsze mam 28/29 dni wiec było to dziwne ale stwierdziłam ze kkej pewnie biochemiczna, tak wam tu zreszta pisałam. Minęło 6 dni, zrobiłam dzisiaj test żeby upewnić się ze będzie biel a tu coś takiego. Piersi dalej czasami mnie bolą, śluz jest. Tylko pytanie czy beta spada czy coś się dzieje jednak. Tez ta kreska jak na tyle czasu jest mega jasna a ja jestem już tak zestresowana ze próbuje dodzwonić się do ginekologa od rana. Pierwsze zdjęcie kilka sekund po zrobieniu a drugie po 4 minutach
Ja już nie będę robiła tych facelle, nawet paskowych. Ja miałam coś podobnego teraz i normalnie okres dostałam. A kupilam ich jeszcze z 5 :/

Ja już nie będę robiła tych facelle, nawet paskowych. Ja miałam coś podobnego teraz i normalnie okres dostałam. A kupilam ich jeszcze z 5 :/
Masz racje, nie rob. Mi dwa zostały, i w przyszłym cyklu jak wrócę do starań to wywalę je do kosza ( albo nawet jutro bo dziś mi się o nich przypomniało) bo nie warto robić tego swojej głowie. Człowiek później tak podłamany chodzi :( a to nie jakieś tam cienie cieni i kreski fabryczne tylko konkretne różowe kreski gdzie przy pinku oznaczaly by pewnie betę koło 20-30, dramat

Hej wszystkim ! Chyba powoli oswajam się z myślą, że czas opuścić czerwcowe kreski, bo u mnie już raczej dwóch nie będzie... Dziś znów negatyw, objawy jak na @, więc nie ma się raczej co łudzić.
Czas mi płynie teraz tak szybko, że nawet miesiąc nie został do wizyty in vitro, i to już jest coś! ;-) W lipcu na pewno nie podejdziemy, więc może poczynimy starania naturalne... nie wiem po co... W każdym razie trzymam kciuki do końca miesiąca za Was !

Tak dla sportu nasikałam dziś na Pinka - biel razi po oczach 🥺

Załączniki

• IMG_9017.JPG
    IMG_9017.JPG
    207,1 KB · Wyświetleń: 131
Hej dziewczyny, chciałabym zrobić badania hormonalne takie jak LH i FSH, prolaktyna i tarczyca, ale jestem na tabletkach antykoncepcyjnych i zastanawiam się czy to jakoś zaburzy wyniki? Czy nie ma sensu robić badań na tabletkach?

Nie wiem czy to tylko w moim telefonie tak wygląda ale nie wygląda jak totalnie biały, czy to cień mokrej jeszcze powierzchni?
trudno mi odpowiedzieć Ci na pytanie, bo to w ogóle pierwszy test co do którego miałam przez moment wątpliwości.
Im dłużej się wpatrywałam, tym bardziej widziałam cień cienia kreski.
Do tego stopnia się wkręciłam że ją w końcu zobaczyłam 🤦‍♀️ moja głowa już fiksuje, to pewne.
Ostatecznie jestem w stanie jutro powtórzyć test z samego rana o ile obecny ból brzucha się nie rozkręci, także stay tuned 🤡

reklama
trudno mi odpowiedzieć Ci na pytanie, bo to w ogóle pierwszy test co do którego miałam przez moment wątpliwości.
Im dłużej się wpatrywałam, tym bardziej widziałam cień cienia kreski.
Do tego stopnia się wkręciłam że ją w końcu zobaczyłam 🤦‍♀️ moja głowa już fiksuje, to pewne.
Ostatecznie jestem w stanie jutro powtórzyć test z samego rana o ile obecny ból brzucha się nie rozkręci, także stay tuned 🤡
Trzymam kciuki 👊
A z takich pobocznych, totalnie nieistotnych komentarzy to chciałabym dodać, że podczas testowania klaun to takze moja ulubiona emotka. 🤡
Wtedy staje się bardziej stylem życia niż tylko grafiką.

Do góry