nie ma czego serio ... Ale ok ujzyjcie biel viziraPokazuj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie ma czego serio ... Ale ok ujzyjcie biel viziraPokazuj
Taaa... obudziłam się o piątej, więc poszłam machnąć test.@Madame JS dzisiaj test?
chyba bede szukać dzisiaj tej apteki aby miec na rano bo mnie nosiHa ha ja bym szukała całodobowej apteki xD ale ja nie jestem zdrowa na umyśle
Cześć, powiedzcie proszę… czy to jest to? Mam już dziecko, widziałam pozytywny test XD ale mój cykl trwa 60 dni, w okolicy 30 i 40 dc robiłam test i był negatywny. Czy to możliwe?
kobieto toż to kreski jak marzenie jutro beta i świętujemyCześć, powiedzcie proszę… czy to jest to? Mam już dziecko, widziałam pozytywny test XD ale mój cykl trwa 60 dni, w okolicy 30 i 40 dc robiłam test i był negatywny. Czy to możliwe?
codziennie rano będę robić aż do @ dziś dopiero 8 dpo więc luzik jeszcze nie panikujeNo faktycznie, nic nie widzę, ale skoro czasu dużo to spokojnie powtórz za 2 dni