reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

Ja sobie obiecałam, że kupuję w lipcu tylko dwa drogie testy z clearblue :p więc testuje 14dpo :p
kurcze są w pl dostępne ? Bo nigdy się nie spotkałam a one chyba nie dają żadnych wątpliwości 😁 ja co miesiąc sobie obiecuje że max 2 testy a potem tracę fortunę więc tym razem wzięłam dużo po taniości 😁

reklama
kurcze są w pl dostępne ? Bo nigdy się nie spotkałam a one chyba nie dają żadnych wątpliwości 😁 ja co miesiąc sobie obiecuje że max 2 testy a potem tracę fortunę więc tym razem wzięłam dużo po taniości 😁

Tylko na allegro :) ja wezmę stąd https://allegro.pl/oferta/clearblue-cyfrowy-test-ciazowy-1szt-plus-1szt-2p-7437519835 bo mnie pewnie będzie trząchać to paskowych nie będzie szkoda
A co do wątpliwości to zależy - ja np. 12dpo miałam cień, cienia na teście pinku, a 2 dni później betę 25
Więc pewnie ten elektroniczny by ciąży nie pokazał te 12dpo bo on w teorii od 25

Tylko na allegro :) ja wezmę stąd https://allegro.pl/oferta/clearblue-cyfrowy-test-ciazowy-1szt-plus-1szt-2p-7437519835 bo mnie pewnie będzie trząchać to paskowych nie będzie szkoda
A co do wątpliwości to zależy - ja np. 12dpo miałam cień, cienia na teście pinku, a 2 dni później betę 25
Więc pewnie ten elektroniczny by ciąży nie pokazał te 12dpo bo on w teorii od 25
ja się boje ,że mi test nic nie wykryje (a jednak coś będzie ) a 3 dni przed @ muszę dupka odstawić ... I cykam się że w razie w te 3 dni spowodują coś złego ...

ja się boje ,że mi test nic nie wykryje (a jednak coś będzie ) a 3 dni przed @ muszę dupka odstawić ... I cykam się że w razie w te 3 dni spowodują coś złego ...
ja tez biorę dupka. Chyba jeszcze 2 tabletki mam zabrać. I teraz nie wiem czy to złe nie podziała jeśli odstawię :-/

reklama
Do góry