reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

reklama
Dziewczyny a w jakim celu bierzecie dupka?

Ja mam rzadko owulację więc w tym cyklu mam zalecenie by wziąć od 16dc przez 10 dni, co może skróci cykl i nie będzie on trwał jak poprzedni 47 długich dni. A w tym lipcowym chcemy pełną stymulację z wyżej wymienionego powodu zrobić - czyli najpierw aromek na wzrost pęcherzyka, potem w odpowiednim momencie ovi na pęknięcie i potem znowu dupek - i jak ciąży nie będzie to odstawiamy, żeby okres był w miarę normalnie

Bo ja też mam brać, ale luteinę, no i gdzieś wyczytałam, że ona może zblokować owulacje... Mam brać od 16dc a w moich naturalnych cyklach około 16dc jest właśnie owulacja. W tym cyklu nie wzięłam, zobaczę, jak mi do 33-35dc nie przyjdzie okres i nie będzie ciąży, to wtedy wezmę...

Bo ja też mam brać, ale luteinę, no i gdzieś wyczytałam, że ona może zblokować owulacje... Mam brać od 16dc a w moich naturalnych cyklach około 16dc jest właśnie owulacja. W tym cyklu nie wzięłam, zobaczę, jak mi do 33-35dc nie przyjdzie okres i nie będzie ciąży, to wtedy wezmę...

Mi lekarz powiedział, że owszem może ale przy małych dawkach nie powinna blokować

mi też kazał od 16 ale jak zauważa że owu się opóźnia to zaczekać i brać dwa dni po

Ja też mam doła a u mnie okres okoloowulacyjny..dowiedziałam się że kuzyn narzeczonego upośledzony i jego dziewczyna też niepełnosprawna zostali rodzicami..i ja się zastanawiam co jest kurde z nami nie tak...

reklama
Mi jeszcze okres nie przyszedl, a na tescie jak zrobie zeza to cien cienia ( albo moja wyobrażnia).... Kolejny zrobie dopiero we wtorek o ile do tego czasu sie nie rozkręci @

Załączniki

• 2312e943-c8d0-4293-9beb-3f98acea9b3c.jpg
    2312e943-c8d0-4293-9beb-3f98acea9b3c.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 129
Do góry